Witam szukałem na forum nie znalazłem wiec pytam .Kupiłem dzisiaj kierunki+ blendy Depo i w starych ori kierunkach mialem żarówki 15W białe, do Depo muszę mieć żółte 21W ale nie pasują mi bolczyki w żarówce do moich oprawek, pomóżcie co wykombinować
wez spiluj jeden bolczyk w zarowce i wtedy ci wejdzie i bedzie sie trzymac ja tez musialem tak robic bo wlasnie byl problem przy zmianie zarowki z bialej na zolta.
No właśnie oprawki są ori białe żarówki 21W wchodzą bez problemu. Nie wiem czemu Helmut włożył tam 15W a ja od czasu zakupu autka nie wymieniałem żarowek. Zeczywiście wystarczy podpiłować ale myślałem że dostane pomarańczowe z bolczykami co podejdą. No to założę te nieszczęsne Depo choć zaczepy już się polamaly od kierunków a tak uwazałem
Też tak miałem że się połamały zaczepy od DEPO, to szajs jednym słowem, kupiłem teraz FK-Automotive kierunki, halogen i pozycyjne i bardzo ładnie leżą, już nigdy DEPO
Dzięki za pomoc wszystko już zamontowane na aucie żaróweczki świecą na pięć Pozdro.
[ Dodano: 2010-06-22, 22:35 ] Fajans okropny , w jeden kierunek ten połamany musiałem wgrzać blaszki i dzięki nim blenda się trzyma nawet solidnie, ale zobaczymy jak długo pociagnie hehe