Witam,
Temat jest dość ciekawy. Szukam przyczyn zjawiska polegającego na tym, że jeśli mam otwartą prawą szybę przednią i zamykam ją, to gdy wykonam ruch kierownicą w lewą stronę, ona znów zacznie się otwierać. Jest to czasem denerwujące i chciałbym to naprawić.
A jeszcze zapytam o to, jak mogę naprawić włączanie się światła przy otwieraniu drzwi. Działa to tylko od strony pasażera, od kierowcy - niestety nie.
Pozdrawiam.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Czujnik otwarcia drzwi. Jak otworzysz je to koło zamka na słupku powinien być taki gumowy przycisk - służy do zapalania lampek wewnątrz po otwarciu drzwi. Sprawdź pierw go może już nie działa
Co do problemu z szybą to ktoś inny może pomoze
Co do problemu z szybą to ktoś inny może pomoze
Mój golf Variant
AAZ: KKK K14~1.5Bar, Skrzynia CTN(TDi), dół TDi.
AAZ: KKK K14~1.5Bar, Skrzynia CTN(TDi), dół TDi.
-

pawelus6 - Gaduła
- Rocznik: 0
- Silnik: Dziala
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
kiedyś miałem podobny problem w L-ce jak jeździłem na C to miałem do wyboru otwarte okno zamknięte drzwi lub odwrotnie xD ale co było tego przyczyną tego nikt nie wie i tez ciekawa usterka xD
-

ssiiwwyyy - Badacz tematu
Wygląda mi to na jakąś szamańską klątwę
Musisz posprawdzać wszystkie kabelki może przy skręcie gdzieś się ocierają czy coś, żmudne ale chyba jedyne wyjście.
Musisz posprawdzać wszystkie kabelki może przy skręcie gdzieś się ocierają czy coś, żmudne ale chyba jedyne wyjście.-

Pro100 - VIP
- Rocznik: 93
- Silnik: R32
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
hickline, dopisz jeszcze czy tak się dzieje kiedy jedziesz czy na postoju czy niema różnicy, bo musimy kombinowac czy dochodzi do jaiegoś zwarcia od suiły odśrodkowej przy skręcie czy od samego ruchu kierownicą. Bo w pierwszym przypadku poszukasz zwacia w przelotce do drzwi lub jej okolicy, w drugim przy kierownicy
- pablomed
- Members
• Strona 1 z 1