Witam Kolegów
Niedawmo doszedłem do wniosku ze mam zepsute lampy a mianowicie odbłyśniki i nic sie chyba nie da zrobic i pomału rozgładam sie za nowymi lampami tylko nie wiem jakie by tu kupic zeby naprawde dobrze swieciły bo dosyc czesto jezdze noca. Takze prosiłbym o jakas pomoc w wyborze jakies linki aukcji czy cos
Z góry dziekuje za pomoc
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
to zalezy czy patrzysz na jakosc swiecenia czy wyglad?mafju napisał(a):a takie helle
i ja tez jestem tego samego zdania ,no chyba ze jeszcze IN PRO.killah napisał(a):Projektory hella albo oryginalne światła h4 lub h1/h1
sam mam teraz H1 i nie zamienił bym na jakies inne .
Przejrzyj sobie cały temat ,moze cos wybierzesz
http://www.golf3.pl/topics28/reflektory ... htm#229097
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Też jestem tego zdania, że najlepiej świecą ori HELLA H4 lub H1+ H1, dlatego sam się zastanawiam nad zamianą swoich FK na ori hella H1+H1...
Moałem wcześniej nówki H4 Hella i poprostu świeciły bosko, te FK niedoświetlają pobocza, dają wąski strumień światła tylko na jezdnię.
Moałem wcześniej nówki H4 Hella i poprostu świeciły bosko, te FK niedoświetlają pobocza, dają wąski strumień światła tylko na jezdnię.
-

prezesik - Members
zgadzam sie z Toba prezesik25
te lapiony co mamy sa lipne
Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
-

sitek699 - Members
polecam projektorki helli badz TYC (wiele ludzi ma i nie narzeka) jak nie masz takiego zapasu gotówki na projektory daj H1+H1 badz H4
-

BialyUst - Members
Dokładnie Hella ala mk4 bardzo ładnie świecą, co do projektorów TYC też świeciły mi bardzo fajnie, obecnie jeżdżę na lampach od vento (zamienniki) i również jestem z nich zadowolony.
-

Pro100 - VIP
- Rocznik: 93
- Silnik: R32
- Nadwozie: 5-drzwiowe
juz sie zdecydowałem kupie Projektory TYC ciemne bo mi sie spodobały i jak dobrze swieca to bedzie dobrze
Jak by ktos wiedział o uzywanych za rozsadna cene albo nowych bo nie mozna ich za bzrdzo spotakc na alllegro np to bym prosił o info
Jak by ktos wiedział o uzywanych za rozsadna cene albo nowych bo nie mozna ich za bzrdzo spotakc na alllegro np to bym prosił o info
-

mafju - Czytacz
ja polecam te http://moto.allegro.pl/lampy-reflektory ... 32072.html
- paliwo
- Badacz tematu
ja odradzam ,najgorszy badziew ,sam miałem i po2 miesiacach sprzedałem ,slaba swieca ,paruja ...paliwo napisał(a):ja polecam te
chyba ze dasz do nich xenon to wtedy jakosc swiecenia sie poprawi.
ajesli miałbym wybierac miedzy tymi soczewkami a inyym modelem to bez wachania wybrał bym Projektory TYC.
mafju napisał(a):juz sie zdecydowałem kupie Projektory TYC ciemne bo mi sie spodobały i jak dobrze swieca to bedzie dobrze
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Nadwozie: 3-drzwiowe