Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
jakie kolory kabli sondy vr6 AAA
witam, mam problem z kablami idącymi do sondy ponieważ przy swapie zauważyłem ze jest ucięta kostka od strony wiązki silnika poza tym kable z których domyslam się ze to sonda nie są w jednej wiązce tzn 2 są razem a 2 wychodzą wczesniej z wiązki... kolory tych kabli to czerwono-biały, brązowy, żółty i bodajże biały. Dotychczas jeździłem z odpiętom sondom ale ale wydaje mi sie ze brak mu mocy, a po wykręceniu świec były okopcone. Jutro dodam zdjęcia żeby bardziej to zobrazować
-

Mati1911 - Berbeć
Uwaga dla miras200888, na Twojej fotce pierwszy z prawej jest kabel najważniejszy sygnałowy, i wydaje się że masz do niego podpięty kabel biały czyli jeden z dwóch białych od grzałki sondy. Chyba że to orginalne podpięcie albo fotka niedokładnie to oddaje to pewnie tak ma być.
Ale po stronie od storny instalacji auta jest ok i zapewne tak samo jest w VR
Ale po stronie od storny instalacji auta jest ok i zapewne tak samo jest w VR
- pablomed
- Members
pablomed, on jest czerwono-biały, wszystkie są osobno podpięte na fotce może tylko tak wygląda jak by któryś był podpięty do innego 

-

miras200888 - Badacz tematu
-

miras200888 - Badacz tematu
miras200888, kolego zrozum o co mi chodzi
Nie chodzi mi o to że wszystkie idą razem czy osobno bo widzę że osobno. Tylko o to że pierwszy po prawej jest sygnałowy. A sygnałowy kabel wychodzacy OD STRONY SONDY sondy nie powinien być biały jak u ciebie na fotce widać, chyba że to złudzenie - powinien być czarny.
Nie chodzi mi o to że wszystkie idą razem czy osobno bo widzę że osobno. Tylko o to że pierwszy po prawej jest sygnałowy. A sygnałowy kabel wychodzacy OD STRONY SONDY sondy nie powinien być biały jak u ciebie na fotce widać, chyba że to złudzenie - powinien być czarny.- pablomed
- Members
• Strona 1 z 1