Jaki przekaźnik do szyb ele.???

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

Jaki przekaźnik do szyb ele.???

Postprzez ssiiwwyyy » 23 wrz 2014, o 16:50

Tak jak w temacie proszę o pomoc
Avatar użytkownika
ssiiwwyyy
Badacz tematu
 
Posty: 352
Dołączył(a): 21 lis 2011, o 18:21
Lokalizacja: Wrocław

Jaki przekaźnik do szyb ele.???

 

Postprzez pablomed » 24 wrz 2014, o 11:57

Niema, sa tylko w modułach przy silniczkach szyb wbudowane, poczytaj trochę to albo drugie "niebieskie" forum, bylo wszystko , opisz dokładnie usterkę.
pablomed
Members
 
Posty: 5992
Dołączył(a): 3 sie 2008, o 18:01
Lokalizacja: małopolskie


- - -



Powrót do Elektryka

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 12 gości