Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
to spora ingerencja w ukląd zapewne zmiana kompa nawet
ja polecam przypiąc tasmąkostke z imo gdzies blisko stacyjki
jak rozbierzesz stasyjke to tam będzie takie zwój drutu
najlepiej przyłorzy gdzies blisko i przyczepic mocno tasmą
ja polecam przypiąc tasmąkostke z imo gdzies blisko stacyjki
jak rozbierzesz stasyjke to tam będzie takie zwój drutu
najlepiej przyłorzy gdzies blisko i przyczepic mocno tasmą
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
simonbox, no to masz nie oryginalny immo bo oryginał jest w kluczyku i jego usunie Ci każdy elektryk co ma np. KTS-a za 50zł tyle mniej więcej to kosztuje przy seryjnym immo
a jak masz nieoryginalny czyli dokładane jakies odcięcie zapłonu to musisz to rozebrać i dojść do przewodów i odpowiednio je odłączyć i połączyć oryginalną wiązkę
w Golfie 3 nie masz szyny CAN tak że nie namieszasz tam nic z komputerem
a jak masz nieoryginalny czyli dokładane jakies odcięcie zapłonu to musisz to rozebrać i dojść do przewodów i odpowiednio je odłączyć i połączyć oryginalną wiązkę
w Golfie 3 nie masz szyny CAN tak że nie namieszasz tam nic z komputerem
-

marcinkoz2910 - Members
w kluczyku był by ok, ale ja mam kułeczko w kształcie baterii cr32 przy breloczku od kluczy i przykładam je do innego kułeczka pod stacyjką, włączm zapłon (kułeczko nadal przy blaszce dociśnięte) potem przycisk i dopiero silnik. Jak coś zrobie nie tak to musze czekać 30 sekund 

-

simonbox - Czytacz
to tak jak pisałem bez rozebrania i oględzin podłączeń tego ustrojstwa się nie obejdzie chyba że podasz mi nazwę producenta i symbol urządzenia to z dokładnością 70% będzie można oszacować gdzie jest to podłączone i pod jakie przewody
ale bez rozebrania się nie obejdzie

ale bez rozebrania się nie obejdzie

-

marcinkoz2910 - Members
• Strona 1 z 1