Witam.
Dzisiaj po dośc długiej dyskusji z kolegą musze zgłosic sie do bardziej obeznanych odemnie i chyba od kolegi również.
Jak wygląda sprawa z zerowaniem sie licznika w naszych MkIII po 300tys. zeruje sie licznik i znika napis total?
Czy tak powinno byc w kazdym MkIII? Czy to jest zależne od rocznika?
Mój licznik wskazuje już 304tys i ma napis total i nie wyzerował sie. Kolega twierdzi ze mam cos przekombinowane w liczniku bądz nawet głebiej.
Prosze o odpowiedzi.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Jak to jest z zerowaniem się liczników?
Golf III TDI 1Z 90km 96'
-

_Anioł_ - Czytacz
Czy tak powinno byc w kazdym MkIII? Czy to jest zależne od rocznika?
Zalezy od rocznika licznika
Z tego co ja zauwazylem to liczniki (VGA) do 95 (tylna obudowa czarna) kasuja sie do 0 i ginie napis Total..
Nowsze liczniki te juz Mono... od 96 (biala tylna obudowa) nabijają dalej, ale tez nie wszystkie
-

K@mil - POMOCNIK

-

marcinkoz2910 - Members
Dzięki Panowie
więc wychodzi na to że posiadam ten drugi model skoro się nie zzerował i faktycznie może od 96roku w górę już się nie pojawiało magiczne 0000000 a potem perełki na alledrogo.pl z przebiegiem 60tys km hehe
więc wychodzi na to że posiadam ten drugi model skoro się nie zzerował i faktycznie może od 96roku w górę już się nie pojawiało magiczne 0000000 a potem perełki na alledrogo.pl z przebiegiem 60tys km hehe

Golf III TDI 1Z 90km 96'
-

_Anioł_ - Czytacz
• Strona 1 z 1