Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
jak podłączyć trzecie światło stop
Witam mam pytanko jak podłączyć trzecie światło stop i zamocować, kupiłem ostatnio od znajomego lecz mój golf seryjnie nie miał tego światła, proszę o pomoc
-

pawlisiak1 - Czytacz
pawlisiak1 napisał(a):a jak z montażem tego światła? na klej czy jak?
jak miałem przyciemniane szyby to nie bawiłem się tylko poszło na supergluta
potem jak zerwałem szyby to chciałem na taśmę 2stronną przyczepić ale jak stał golf na słońcu to się odklejało. Po tym incydencie 3cie światło poszło do szafki w garażu
- killah
ja 3 stop mam zamontowany na tej górnej listwie idacej zaraz przy podsyfitce.Te tasmy klejące co sa w zestawach nic nie daja .wywiercilem małe otwory na śrubki i najzwyczjaniej przykreciełm cale swiatło a przewód poprowadzieł pod uszczelkami az do lewej tylnej lampy.Tam wlutowałem sie w kable od stopu.
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Najprostszym sposobem przymocowania trzeciego stopu jest kupienie rzepów (tak rzepów takich jak przy kurtkach itp) samoprzylepnych, dostaniesz je w każdym sklepie z galanterią(tam gdzie zamki sznurowadła i takie tam) A dlatego rzepy bo maja bardzo mocny klej i amortyzują wstrząsy. Po prostu jedną część rzepa przyklejasz do szyby drugą do do stopu. przyciskasz i już. Ja tak miałem i rewelacja ani razu nie odpadło.
Ostatnio edytowano 29 lis 2010, o 19:36 przez jaro7801, łącznie edytowano 3 razy
KIEDY CZŁOWIEK WYNALAZŁ KOŁO MYŚLAŁ O MKIII
-

jaro7801 - Czytacz
-

sirGrzesio - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1