Witajcie!
Jaka jest jakość świecenia lamp przednich Hella ala MK4?
Czy dobrze widoczna jest linia światło-cień przy mijania, czy jest tak samo widoczna jak w zwykłych H4 lub H1 Hella?
Może ma ktoś fotki jak lampy świecą na np. ścianę?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
nie wiem czy o to Ci chodzi, ale ja ostatnio założyłem lampy ala golf IV z żarówkami plus50% na H7, różnica między oryginalnymi lampami na H1 jest poprostu zaskakująca.... zdjęcia nie mam, ale wierz mi na słowo, robieędużo km w nocy i i czuję się jakbym miał inne auto
polecam w 100% te lampy i nie koniecznie hella bo są drogie... ja kupiłem jakieś na allegro za 250zł nówki i naprawdę jestem zadowolony
polecam w 100% te lampy i nie koniecznie hella bo są drogie... ja kupiłem jakieś na allegro za 250zł nówki i naprawdę jestem zadowolony-

komar - Czytacz
No ja obecnie zakupiłem Ori H1+H1 Hella i będę je robił na smoked. Dodoatkowe przekaźniki już mam, kwestia tylko odpowiednich żarówek i będzie miód.komar napisał(a):nie wiem czy o to Ci chodzi, ale ja ostatnio założyłem lampy ala golf IV z żarówkami plus50% na H7, różnica między oryginalnymi lampami na H1 jest poprostu zaskakująca.... zdjęcia nie mam, ale wierz mi na słowo, robieędużo km w nocy i i czuję się jakbym miał inne autopolecam w 100% te lampy i nie koniecznie hella bo są drogie... ja kupiłem jakieś na allegro za 250zł nówki i naprawdę jestem zadowolony
-

prezesik - Members
koledzy a ja mam proźbe, doradźcie mi jakie lampy dobrze świecą bo mam zwykłe na h4 ale chce je wymienić a słyszałem że sporo tych lamp tuningowych marnie świeci a kosztują krocie. Proszę o jakoś podpowiedz jakie lampki wybrać żeby dawały rade i nie kosztowały fortuny.
-

michalr1986 - Czytacz
ORG hella na H1+H1 nówki kosztują 90zł sztuka w sklepie, bedą o wiele lepiej świecić niż jakieś używane lub podróby. Potem to tylko Hella ala Mk4, a na końcu projektory Hella. Mój brat kupił sobie właśnie te na H1 podwójne i jest zadowolony. Świeca o wiele lepiej niż moje stare H4. Nowy odbłyśnik oraz podział klosza na mijania i długie robi jednak swoje. Ja zbieram na hella ala mk4 bo projektory to już spory wydatek 

Pozdrawiam
-

arthorius - Badacz tematu
arthorius napisał(a):ORG hella na H1+H1 nówki kosztują 90zł sztuka w sklepie
napisz gdzie to pojadę i kupię. Nie wierzę, że tak tanio, chyba tylko zamienniki.
Obecnie mam już Hella H1+H1 założone na smoked - świecą super

-

prezesik - Members
chłopie nie kupisz za tą cene
ja Ci proponuje lampy ala golf IV ostatno je zakładałem i świecą super, a zmieścisz sie w 300zł z przesyłką (plus żarówki H7), hella to renoma i jak zainwestujesz to nie będziesz marudził ale trzeba sie wykosztować 
ja Ci proponuje lampy ala golf IV ostatno je zakładałem i świecą super, a zmieścisz sie w 300zł z przesyłką (plus żarówki H7), hella to renoma i jak zainwestujesz to nie będziesz marudził ale trzeba sie wykosztować 
-

komar - Czytacz
komar, Masz załozone żarówki hella?Możesz podać ich dokładną nazwę?http://moto.allegro.pl/zarowka-h7-light-power-50-hella-oryginal-i1780113829.htmlhttp://moto.allegro.pl/zarowka-h7-5 ... 85876.html masz może któreś z tych zarówek?
- czesiek
- Czytacz