Witam
Po ostatniej styczności ze zwierzyną postanowiłem wymienić zderzak, przy okazji pomyślałem o halogenach. Osobiście mam wyłącznik z opcją tylko na tył, poszperałem trochę na necie i znalazłem opis http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=15674 (12 post chyba ) z tego wynika, że kabel szary z żółtym paskiem jest zasilający halogeny z przodu. Po pociągnięciu wyłącznika "na raz" pojawiło się napięcie z przodu i oczywiście zapaliło się z tyłu światełko. I teraz pytanie czy po wymianie wyłącznika rozdzieli mi napięcie na przód i tył?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Re: Halogeny
Ogólnie jest tak, że jeśli będziesz miał wyłącznik na przód i tył to po wyciągnięciu "o jeden" będziesz miał włączone halo z przodu, jeśli wyciągniesz jeszcze raz (czyli "o dwa" od wyłączonych halo) to do przednich halo dołączy tył.
-

shift00 - Gaduła
- Rocznik: 96
- Silnik: 1.8T++
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
To gitara 
Pozostaje wymienić przełącznik i założyć halogeny
Dzięki za szybka odpowiedź !

Pozostaje wymienić przełącznik i założyć halogeny
Dzięki za szybka odpowiedź !
- Flatron
- Berbeć
Witam . Ja wymieniłem włącznik zmiany świateł na podwójny(halogeny) i pierwsze "wyciągnięcie" zapala przednie halogeny następne przekręcenie w prawo zapala tył.Tak że zapalają się oddzielnie ale pierwsze załączenie zawsze zapala przód a następne tył. 

kaziowy
-

fosfor4 - Badacz tematu
- Rocznik: 1996
- Silnik: 1.8 AAM
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1