Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Golf III 1.8 GTI po stłuczce
Siemanko.Mam problem z odpaleniem golfa w/w.mianowicie miałem stłuczkę i muszę wymienić całe przednie wzmocnienie wraz z kompletna chłodnica oraz maska lewym nadkolem,ale problem tkwi w tym ze nie mogę odpalić auta.w momencie stłuczki wszystko zgasło...jest jakis czujnik czy cos???widziałem ze sa poprzecinane jakies mało kabelki po lewej stronie.jeden od klaksnu a reszte nie mam pojecia...miał ktos dzwona lub wie ocb???
- ArNiSqun
- Berbeć
Na pasie przednim nie ma ważnych dla pracy silnika przewodów, a co stało się głębiej - przez net trudno poradzić.
Na miejscu Kolegi nie robiłbym tego, ale w desperacji można podać plusa z żółtego przewodu reflektora mijania do czarnego przewodu cewki zapłonowej. Powinien ożyć cały układ zapłonowy, wraz z kontrolkami. Należy w tym momencie bardzo obserwować czy coś się gdzieś nie dymi!
A jutro przy świetle wszystko przejrzeć lub dać do elektryka
Na miejscu Kolegi nie robiłbym tego, ale w desperacji można podać plusa z żółtego przewodu reflektora mijania do czarnego przewodu cewki zapłonowej. Powinien ożyć cały układ zapłonowy, wraz z kontrolkami. Należy w tym momencie bardzo obserwować czy coś się gdzieś nie dymi!
A jutro przy świetle wszystko przejrzeć lub dać do elektryka
-

Zico63 - Members
• Strona 1 z 1