Golf 3 Fabryczny alarm

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

Golf 3 Fabryczny alarm

Postprzez Hildred » 15 mar 2015, o 21:08

Witam mam problem z alarmem gasnie mi podczas jazdy nawet kilka razy w ciagu dnia gdy chce go odpalic nie zaswiecaja sie kontrolki i nie slychac pompy ale rozrusznik normalnie kreci pomozcie bo juz mi rece opadaja
Hildred
Hildred
Berbeć
 
Posty: 5
Dołączył(a): 6 sty 2013, o 14:04
Lokalizacja: Sosnowiec

Golf 3 Fabryczny alarm

 

Postprzez Radi » 15 mar 2015, o 21:20

Pierwsze co mi przychodzi do głowy to stała bolączka mk3 - kostka stacyjki
Avatar użytkownika
Radi
Members
 
Posty: 2831
Dołączył(a): 16 lut 2009, o 12:15
Lokalizacja: GKA
Rocznik: 93
Silnik: 2.8 AAA
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez Hildred » 15 mar 2015, o 21:25

wymienialem nic to nie dalo wciaz dzieje sie to samo
Hildred
Hildred
Berbeć
 
Posty: 5
Dołączył(a): 6 sty 2013, o 14:04
Lokalizacja: Sosnowiec

Postprzez Radi » 15 mar 2015, o 21:43

A masz może zamontowany jakiś "magiczny przycisk" że po przekręceniu stacyjki musisz go wcisnąć aby odpalić auto?
Avatar użytkownika
Radi
Members
 
Posty: 2831
Dołączył(a): 16 lut 2009, o 12:15
Lokalizacja: GKA
Rocznik: 93
Silnik: 2.8 AAA
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez trojeczkaGT » 15 mar 2015, o 22:15

to ja wole moje mtdi :D jak dam mu +12 to pali i koniec piesni pod warunkiem ze paliwo mam.

polecam koledze zlokalizowac alarm i zobaczyc czy czasem nie trzeba poprawic "zimnych" lutow w centralce,

cetralka powinna byc za wlacznikiem swiatel na wysokosci nawiewu pod deska rozdzielcza
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
Avatar użytkownika
trojeczkaGT
Members
 
Posty: 1740
Dołączył(a): 6 sie 2011, o 21:36
Lokalizacja: DDZ i DSW
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Hildred » 17 mar 2015, o 18:47

magicznego przycisku niema bo ogladalem wszystko ten modul za swiatlami wyciagalem i znalazlem 2 pekniete luty polutowalem tez nic nie dalo
Hildred
Hildred
Berbeć
 
Posty: 5
Dołączył(a): 6 sty 2013, o 14:04
Lokalizacja: Sosnowiec


- - -



Powrót do Elektryka

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 4 gości