Moderator: Moderator
ja również mam mały problem z anteną radiowa. podobnie jak kolega nie mam ani na dachu a w błotniku mam zaslepke czarna, zas radio odbiera. moje pytanie brzmi czy mozliwe jest by antena znajdowala sie w szybie ( w oplu i vw passacie tak niestety mialam ). pytam stad iz przednia szyba wlasnie mi strzelila i zastanawiam sie czy nie bede musiala montowac anteny.gello1 napisał(a):w golfach raczej czegoś takiego nie było. W passatach b4 i vento antena była podłączana pod druty podgrzewania szyby TYLNEJ
na pewno tak nie było musiała iść osobna nitka służąca tylko do odbioru fali radiowych a nie do grzania szyby tak jak w polooczywiście właśnie to miałem na myśli ale słabo to sprecyzowałemmarcinkoz2910 napisał(a):musiała iść osobna nitka służąca tylko do odbioru fali radiowych a nie do grzania szyby tak jak w polo

? A już ci miałem radzić żebyś sobie zrobił jak mam w Vento fabrycznie. 3 górne paski w tylnej szybie odseparowane podłączone pod wzmacniacz w tylnym słupku i z niego kabel antenowy do radiochyba ze jakas samorobka czyli odcinek kabla gdzeis upchany w podsyfitce zeby tylko lapało jakakolwiek stacje.rawracer napisał(a):Przewod antenowy jest i czy spotkaliscie sie z antena w podsufitce?
pod podsufitka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości