Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Gasnie podczas jazdy
Witam otoz mam golfa 3 gti 2.0 8v silnik 2e moj problem wyglada tak gdy jade zaswieca mi sie abs i poduszka powietrzna nie dziala nadmuch radio nic kompletnie skacze wskazowka predkosciomierza a po chwili gasnie odpalic go mozna po 30 minutach jak sprawdzalem ze szwagrem akumulator po zgasnieciu to byl rozladowany mial 8.07V czy zimny czy cieply przy kazdej predkosci mi gasnie kolega mi mowil ze te golfy nie kiedy takie odpaly maja ale ja w to niewieze prosze o pomoc i z gory dzieki.
Hildred
- Hildred
- Berbeć
czasami czesto gasnie czasami nie a samochod odpalalem od kabli no i tak jak mowie jak mi gasnie i sprawdzam ladowanie akumulator ma 8 cos jak odpale od kabli ma 13.8 cos ale i tak gasnie na postoju po 3 podpieciu kabli zaraz wraca do normy i mozna jezdzic alternator jest dobry wydaje mi sie ze cos innego go boli
Hildred
- Hildred
- Berbeć
Hildred, Póki co zmieniaj aku bo niewykluczone że zaraz po odpaleniu na pożyczkę wsysa on cały prąd z altka i na zasilanie instalacji auta go brakuje. 8V to jest kolego kompletna padaka nie dasz rady aż tak oszczędzać na aucie, jeśli masz mało kasy to wystarczy jak kupisz nawet 45 AH chociaż powinieneś mieć 55-62 Ah. Nie pomoże to będziemy starać się pomóc.
Oczywiście tak mają tylko golfy niekochane
Oczywiście tak mają tylko golfy niekochane

- pablomed
- Members
• Strona 1 z 1