Cześć.
Jako iż stałem się nowy właścicielem Golfa III chciałbym w nim zamontować centralny zamek na pilota. I teraz pytanie do was. Który polecanie z dostępnych na allegro? Ważne aby nie był zbyt drogi. Myślałem nad tym Link, ale czekam na opinie kogoś kto ma jakieś doświadczenie w tych sprawach.
Pozdrawiam, Kamil.
Edit:
Z tego co się dopiero teraz zorientowałem to link, który podałem prowadzi tylko do sterownika bez mechanizmów. Także proszę o jakieś porady do całych zestawów.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Re: Elektryczny zamek
kamil_lk napisał(a):Cześć.
Jako iż stałem się nowy właścicielem Golfa III chciałbym w nim zamontować centralny zamek na pilota. I teraz pytanie do was. Który polecanie z dostępnych na allegro? Ważne aby nie był zbyt drogi. Myślałem nad tym Link, ale czekam na opinie kogoś kto ma jakieś doświadczenie w tych sprawach.
Pozdrawiam, Kamil.
Ten zamek na pewno spełni swoją rolę. W droższych modelach dostaniesz jeszcze domykanie szyb i wyjście na syrenę alarmu co by było "pik pik" przy zamykaniu/otwieraniu jak to podłączysz.
Generalnie w tych tańszych centralkach to bardziej liczy się wygląd pilota bo funke bazowe takie same

- killah
Ja mam ten i chwalę http://allegro.pl/logo-centralny-zamek- ... 33464.html
-

hellaflush - Gaduła
• Strona 1 z 1