Moderator: Moderator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
no ja niewiem czy tak taniej 1 dzrwi nie uzbrojone cenia sobie po 150zl a gdzie jeszcze caly osprzet do tego i malowanie przecierz to by wyszlo kolo 1000zl a ja kupilem wszystko za 350zl a zalozenie tego w drzwiach to nie problem tylko podlaczenie tego pod bezpieczniki puzniej. gdybym kupil cale drzwi to i tak nie ominelo by mnie to. podlaczalem juz sam centralny camek orginalny ktory pochodzil z nowszego modelu i wszystko pasowalo idealnie
-

matmixmix - Berbeć
bo niewiesz gdzie kupowac
zainteresuj sie takimczyms jak szrot na kturym sobie sam czesci wykrecasz i masz o polowe tansze niz szrociarze ktorzy stare czesci czyszcza pucuja zakladaja nowe gumy i cenia jak za idealne wiem cos otym moich trzech kuzynow chandluje tym i tak robia dlatego polecam samowolke jedziesz znajdujesz autko i wykrecasz sam takie auta znajdziesz nawet u tych co sprowadzaja auta z angli dogadaj sie z takim i masz prawie darmo
zainteresuj sie takimczyms jak szrot na kturym sobie sam czesci wykrecasz i masz o polowe tansze niz szrociarze ktorzy stare czesci czyszcza pucuja zakladaja nowe gumy i cenia jak za idealne wiem cos otym moich trzech kuzynow chandluje tym i tak robia dlatego polecam samowolke jedziesz znajdujesz autko i wykrecasz sam takie auta znajdziesz nawet u tych co sprowadzaja auta z angli dogadaj sie z takim i masz prawie darmo- mietek
- Badacz tematu
- kamilecki
- Gaduła
Witam,
Mam małe pytanko, kupiłem oryginalny zestaw elektrycznych szyb tylko bez rączek, są tylko przyciski, da rade to zamatować po wycięciu dziur w zwykłych rączkach? I jeszcze odnośnie tych zaślepek w miejsce gałek do podnoszenia manualnego, znalazłem tylko jedne na allegro tylko w dziwnie wysokiej cenie, ma ktoś jakiś pomysł na to?
Mam małe pytanko, kupiłem oryginalny zestaw elektrycznych szyb tylko bez rączek, są tylko przyciski, da rade to zamatować po wycięciu dziur w zwykłych rączkach? I jeszcze odnośnie tych zaślepek w miejsce gałek do podnoszenia manualnego, znalazłem tylko jedne na allegro tylko w dziwnie wysokiej cenie, ma ktoś jakiś pomysł na to?
- kfiatek19
- Berbeć
moze ktos zakladal ostatnio u siebie zestawik uniwersalny do opuszczania szyb ? chcialbym wiedziec jaki jest tego efekt... czy warto ?
-

pawel_ns - Members
A ma ktos moze instrukcje montażu
? Mam taki zestaw uniwersalny ale tyle roznych plastikow i nie wiem co do czego
.. jakby ktos mial to prosze o jakies info na gg 4289989 albo poczte : axselus@wp.pl
? Mam taki zestaw uniwersalny ale tyle roznych plastikow i nie wiem co do czego
.. jakby ktos mial to prosze o jakies info na gg 4289989 albo poczte : axselus@wp.pl- Bobus17
- Berbeć