Tylna szyba musi poczekać aż kupię miernik, z przednią od kierowcy cieżko powiedzieć czy to są tylko kable, dzisiaj próbowałem różnych ustawień, w żadnych nie działają, sprawię sobię miernik i dam znać.Moderator: Moderator
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Problem z centralnym rozwiązany - w ogóle nie ma pompy
Tylna szyba musi poczekać aż kupię miernik, z przednią od kierowcy cieżko powiedzieć czy to są tylko kable, dzisiaj próbowałem różnych ustawień, w żadnych nie działają, sprawię sobię miernik i dam znać.
Tylna szyba musi poczekać aż kupię miernik, z przednią od kierowcy cieżko powiedzieć czy to są tylko kable, dzisiaj próbowałem różnych ustawień, w żadnych nie działają, sprawię sobię miernik i dam znać.- AsRocketman3
- Berbeć
AsRocketman3 napisał(a):Problem z centralnym rozwiązany - w ogóle nie ma pompyTylna szyba musi poczekać aż kupię miernik, z przednią od kierowcy cieżko powiedzieć czy to są tylko kable, dzisiaj próbowałem różnych ustawień, w żadnych nie działają, sprawię sobię miernik i dam znać.
jakby działał centralny normalnie to by była. albo popsuła się pompa i wyjął albo centralny fixował poprzedniemu właścicielowi i wyjął pompę. może zadzwoń czy coś i spytaj?
- killah