Moderator: Moderator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Witam mam pytanie, do czego podłączyć przełącznik konsoli (sterowanie tylnymi szybami z przodu), na wiązce tej z pod dechy niema takiego wtyku, gdzie mam szukać?? Jest to oryginalny wyciągnięty z golfa zestaw podnośników i wiązek el. szyb. 

Ostatnio edytowano 12 kwi 2009, o 14:11 przez Adam20, łącznie edytowano 1 raz
-

Adam20 - Czytacz
Ja jak kupiłem używkę el. szyb to też tego nie miałem. W sumie nie musi tego być bo, jedynie tylko po to, żeby sterować sobie tylnymi szybkami ale jak nie będziesz tego miał to nic się nie dzieje. Poszukaj na allegro - mi udało się znaleźć ten przełącznik z wiązką.
-

Stealth - Members
Stealth napisał(a):Mam też zamiar założyć sobie el.szyby - mam już wszystko, co trzeba by zamontować w drzwi. A interesuje mnie jedno - jak w kabinie się to wszystko podłącza? Są tam jakieś kable, wtyczki czy coś żeby to pospinać? Jeśli tak to do czego i gdzie? I mam też takie coś (chyba centralne sterowanie szybami z konsoli):
[url=http://c13.wrzuta.pl/wm13267/c126d25b002bc09049ddae34/P4090028]Obrazek[/url]
Do czego się to powinno podpiąć??
Stealth, kolego! Pomogłeś mi rozwiązać skomplikowany problem
Zastanawiałem sie po co mam to coś, czego nie miałem w co podpiąć
To gniazdo z wiązki głównej spod deski. Oto foto:
Wniosek z tego taki, że mam wiązkę główną od 5D

-

LeszekGT - VIP
koledzy a seryjnie wyprowadzono wiązke do drzwi na el szyby jeśli nie ma szyb el na wyposażeniu?Czy ta wiązka w drzwi mi wystarczy czy trzeba doprowadzać?
[ Dodano: 2010-03-10, 15:52 ]
Czy ktoś umie rozpisać 8 wejśc przełącznika tylnych szybek?
np 1-masa 2=wyjscie lewy dół
itd
[ Dodano: 2010-03-10, 15:52 ]
Czy ktoś umie rozpisać 8 wejśc przełącznika tylnych szybek?
np 1-masa 2=wyjscie lewy dół
itd-

Elo - Czytacz
Elo napisał(a):koledzy a seryjnie wyprowadzono wiązke do drzwi na el szyby jeśli nie ma szyb el na wyposażeniu?Czy ta wiązka w drzwi mi wystarczy czy trzeba doprowadzać?
nic orginalnie nie puszczali trzeba samemu pociągnąć najlepiej wyrwać ori to zostanie tylko podłączenie wtyczek w odpowiednie miejsca
-

Radi - Members
- Rocznik: 93
- Silnik: 2.8 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
sa schematy na forum sam dawałem, wszystko z nich wynika jeśli umiesz cokolwiek się ze schematów wywaiedzieć to ci wystarczą, a jeśli nie to nie zaprzataj sobie tym głowy.Elo napisał(a):Czy ktoś umie rozpisać 8 wejśc przełącznika tylnych szybek?
np 1-masa 2=wyjscie lewy dół itd
- pablomed
- Members