Czy da sie do robić Centralny Zamek ?

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

Czy da sie do robić Centralny Zamek ?

Postprzez pablo9321 » 4 gru 2014, o 20:11

Witam Was wszystkich.

Od nie dawna jestem posiadaczem golfa 3 1.6 AFT w wersji GT.
Niestety nie mam w nim CZ a chcialbym mieć.
Na wyposazeniu mam el szyby, el st lusterka i szyber dach.

Czy da sie zalozyc tanim kosztem Centralny Zamek samemu do mojego samochodu ? ? ?

Tanim kosztem to mowiac szczerze do 150-200zł ..

PS. Znalazlem pare tematów i mozna to niby jakos zrobic, nawet samemu :) , ale chcialbym sie upewnic i zrobic to :)
pablo9321
Berbeć
 
Posty: 7
Dołączył(a): 4 gru 2014, o 19:56
Lokalizacja: Świętokrzyskie

Czy da sie do robić Centralny Zamek ?

 

Postprzez miras200888 » 4 gru 2014, o 20:20

Da sie , kupujesz fabryczny centalny i montujesz go . Mam tski na sprzedarz jak bys chcial to napisz PW
Avatar użytkownika
miras200888
Badacz tematu
 
Posty: 331
Dołączył(a): 16 sty 2010, o 19:48
Lokalizacja: Jelenia Góra

Postprzez pablomed » 4 gru 2014, o 20:47

pablo9321, przy takim wyposażeniu raczej nie możesz nie mieć zamka centralnego. Poszukaj pompki w bagażniku wężyków. Jak jest to uruchomisz bez problemu pare tematów na forum starczy przeczytać
pablomed
Members
 
Posty: 5992
Dołączył(a): 3 sie 2008, o 18:01
Lokalizacja: małopolskie

Postprzez Radi » 4 gru 2014, o 20:48

GT, elektryczne szyby i lusterka a nie ma centrala? Troszke dziwne, może jest a nie działa.
Avatar użytkownika
Radi
Members
 
Posty: 2836
Dołączył(a): 16 lut 2009, o 12:15
Lokalizacja: GKA
Rocznik: 93
Silnik: 2.8 AAA
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez pablo9321 » 8 gru 2014, o 13:56

http://allegro.pl/centralny-zamek-4-drz ... 24912.html

Czy taki zestaw umozliwia juz zainstalwoanie Pełnego zamka centralnego ?

Fabrycznie powinienem miec pompke centralnego w bagazniku gdzies, ale jej nie ma...
Nawet nie wiem czy zamki w drzwiach beda przystosowane do takiego czegos...

Czy to nie ma znaczenia i ten zestaw jest juz na gotowo do zamontowania i bedzie wszystko dzialac ? ?
pablo9321
Berbeć
 
Posty: 7
Dołączył(a): 4 gru 2014, o 19:56
Lokalizacja: Świętokrzyskie

Postprzez miras200888 » 8 gru 2014, o 14:37

pablo9321, jesli chcesz to mam caly swap ori centarnego zamka z mojego GT na sell :)
Avatar użytkownika
miras200888
Badacz tematu
 
Posty: 331
Dołączył(a): 16 sty 2010, o 19:48
Lokalizacja: Jelenia Góra

Postprzez pablo9321 » 8 gru 2014, o 17:41

NIe dostales wiadomosci na pw ?
Pytalem sie za ile odsprzedasz i co masz w zestawie...
pablo9321
Berbeć
 
Posty: 7
Dołączył(a): 4 gru 2014, o 19:56
Lokalizacja: Świętokrzyskie

Postprzez miras200888 » 8 gru 2014, o 20:09

pablo9321, nic nie dostalem
Avatar użytkownika
miras200888
Badacz tematu
 
Posty: 331
Dołączył(a): 16 sty 2010, o 19:48
Lokalizacja: Jelenia Góra


- - -



Powrót do Elektryka

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

cron