Dziś byłem u mechanika ,wymienic prawy silownik od elektrycznych szyb (Wyciągniety z auta teraz szyba podparta klinami)
I teraz otwieram samochód i działają mi tylko dwie prary dzwi i bagażnik tzw lewa strona samochodu sie nie otwiera ten bolec od zamykania sie unosi i opuszcza tylko dzwi sie nie otwieraja cala lewa strona a prawa działa normalnie.
Przyczyna może być ,że mechanik cos odłączył mi w tych dzwiach z prawej strony? Bezpiecznik sprawdzałem to jest nr 21 i nie jest spalony 15a.
Posiadam golfa 3 1.9TDI 90k syncro z 1996r w kombi
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
- Jaz
- Berbeć
- Rocznik: 96
- Silnik: 1.9TDI
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Re: Centralny zamek i zamykanie drzwi
Japier...
Nie działa mi nadal ta lewa strona calkowicie sie zablokowala ,grzybek sie unosi i opada ,slychac dzwiek po przekreceniu kluczyka a dzwi sa zablokowane ... Bezpieczniki sa wszystkie dobre a od centralki mam 21 wiec zwarcia nie bylo.
Dzis byłem u mechanika z ta szybka zalozyl dziala ladnie a na temat dzwi powiedzial ,ze trzeba sciagnac boczki od srodka ... Jak sobie pomysle jak mnie skasuja za takie cos...
Nie działa mi nadal ta lewa strona calkowicie sie zablokowala ,grzybek sie unosi i opada ,slychac dzwiek po przekreceniu kluczyka a dzwi sa zablokowane ... Bezpieczniki sa wszystkie dobre a od centralki mam 21 wiec zwarcia nie bylo.
Dzis byłem u mechanika z ta szybka zalozyl dziala ladnie a na temat dzwi powiedzial ,ze trzeba sciagnac boczki od srodka ... Jak sobie pomysle jak mnie skasuja za takie cos...
- Jaz
- Berbeć
- Rocznik: 96
- Silnik: 1.9TDI
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Re: Centralny zamek i zamykanie drzwi
Wyciągnij bezpiecznik od centralnego zamka i spróbuj wtedy otworzyć drzwi.
-

adams - Gaduła
- Rocznik: 1994
- Silnik: ABU
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1