Moderator: Moderator
Bo ile się dobrze orientuję to w niektórych licznikach (nie wiem od czego to zależy) napis "TOTAL" znikał po przejechaniu 300000 km i jednocześnie licznik się zerował. Po przejechaniu następnych 300000 km licznik zaczynał właśnie pokazywać takie kreseczki. Czyli wychodziłoby, że twój golfik ma przejechane 600000 km
.
A czy da sie przywrócić stary przebieg nie mam pojęcia może jakiś magik elektronik zrobi ale czy jest to opłacalne jak za max 100pln masz nowy licznik (używany)
No to dziwna sprawa bo napis powinien zniknąć a kilometry powinny nabijać się od 0
próbowałeś odpalać jeszcze raz auto? Albo wyjąć i włożyć wtyczkę od licznika może to coś pomoże.ciecio007 napisał(a):Ps: kolego 600000tyś km to nie możliwe
Ty masz zwykłego klekota bez turbo. Tam się nie ma co psuć, te silniki są nie do zajechania. Widziałem gdzieś jakiś filmik gdzie golf właśnie przekraczał drugi raz 3000000 km i pokazały mu się takie kreseczki. Tylko on już nie miał TOTAL-a
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości