Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
brak prawego postju pomocy
POMOCY nie mam lewego postoju i nie wiem co jest nie tak bezpieczniki sa git sprawne a i zarówki w postojach sa nowe i ni e wiem co mam teraz poczac
- Mikolaj21
- Berbeć
Jeżeli żarówka i bezpieczniki ok to musisz sprawdzić instalacje czy dochodzi prąd. Raczej innej opcji nie ma.
Mój Goferek- były:
moj-golf/czarnuch-by-czaro-t26881.html
moj-golf/czarnuch-by-czaro-t26881.html
-

czaro - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
sprawdz czy zarówka dobrze siedzi z gniezdzie zasilania i sprobuj poruszac jak juz wlozysz zarowke do klosza moze nie lapie dobrze zera
ZAPRASZAM-> http://www.golf3.pl/topics2/14-aex-vt53 ... ght=#38001 <-ZAPRASZAM
-

golfik60 - Badacz tematu
Tak jak koledzy wyżej piszą, włącz światła i sprawdź czy dobrze została włożona żarówka, bo może nie styka i dlatego nie świeci. I sprawdź przy okazji żarówkę czy jest dobra, bo może była jakaś licha i się spaliła. A jak to nie pomoże to trzeba sprawdzić czy prąd dochodzi czy nie dochodzi.
MK3 BY RESPEKT - NOWA SESJA - NOWE PLANY!!! << zapraszam
POTRZEBUJESZ DIAGNOZY VAG'iem - PISZ!
moj-golf/golf-3-1-9-tdi-by-respekt-t20801.html
POTRZEBUJESZ DIAGNOZY VAG'iem - PISZ!
moj-golf/golf-3-1-9-tdi-by-respekt-t20801.html
-

respekt - Members
- Nadwozie: 3-drzwiowe
a przod lewy postoj sie pali?
bierzesz kontrolke samochodowa - zabke przyczepiasz do masy a drugim koncem patrzysz w kostce czy napiecie dochodzi po wlaczeniu postoju
jesli jest znaczy ze cos jest nie tak z zarowka i trzeba to sprawdzic a jesli nie ma to musisz szukac po kablach czy gdzies przewod nie jest zerwany skoro twierdzisz ze bezpieczniki dobre.
Powodzenia
bierzesz kontrolke samochodowa - zabke przyczepiasz do masy a drugim koncem patrzysz w kostce czy napiecie dochodzi po wlaczeniu postoju
jesli jest znaczy ze cos jest nie tak z zarowka i trzeba to sprawdzic a jesli nie ma to musisz szukac po kablach czy gdzies przewod nie jest zerwany skoro twierdzisz ze bezpieczniki dobre.
Powodzenia

-

bart_GT - Members
-

swatu - VIP
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1