Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Brak pradu w srodku auta, po przekreceniu stacyjki brak reak
Witam, mam taki problem ze mam brak pradu na desce rozdzielczej. Auto odpala normalnie, pofswietlenie jest, swiatla postojowe takze, radio tez dziala. Brak swiatel mijania, podgrzewania tylnej szyby, nawiewu. Co moze byc przyczyna dodam ze jak przekrece wlacznik swiatel na mijania i przytrzymam wajhe od drogowych deska rozdzirlcza dostaje prad (wszystko dziala)
-

Misiek1994 - Badacz tematu
- Rocznik: 1992
- Silnik: 1.4 ABD
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Dzieki, sprawdze to i dodam jeszcze ze jest bardzo dziwna sytuacja, a mianiowicie gdy kluczyki mam wyciagniete ze stacyjki i wlacznik swiatel na pozycji swiatel mijania to gdy wlacze swiatla dlugie i przytrzymam wlacze sie tak jakby zaplon bo wentypator, wycieraczki czy podgrzewanie szyby chodzi bez kluczyka.
-

To jest akurat normalne.Misiek1994 napisał(a):gdy kluczyki mam wyciagniete ze stacyjki i wlacznik swiatel na pozycji swiatel mijania to gdy wlacze swiatla dlugie i przytrzymam wlacze sie tak jakby zaplon bo wentypator, wycieraczki czy podgrzewanie szyby chodzi bez kluczyka.
-

łukasz1983 - Members
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.6 ABU 1.8 Z18XE
- Paliwo: PB+LPG
Dzięki pablomed, doszedłem dzięki Tobie do tego co się działo. Do wymiany mam kostkę w stacyjce bo nie styka. zrobiłem sobie na razie na włącznik typu "I - 0" dzięki wielkie 

-

• Strona 1 z 1