Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Brak pierwszego biegu wycieraczek
Brakuje mi pierwszego biegu wycieraczek dwa i trzy działa bez problemu wymieniłem przekaźnik bo sie popsuł ale nadal było to samo więc wina przekaźnika to to nie jest proszę o jakieś szybkie odpowiedzi bo sa deszcze i denerwuje mnie co chwile włączać 2 biegu bo za słabo pada by chodził drugi bieg ciągle
-

CHLASTA92 - Badacz tematu
Działa 2 i 3 bieg.Brakuje tylko 1
[ Dodano: 2011-12-31, 16:33 ]
A jak sobie z tym poradzić (czy da rade to jakoś rozebrać,naprawić czy nie bardzo)
[ Dodano: 2011-12-31, 16:33 ]
A jak sobie z tym poradzić (czy da rade to jakoś rozebrać,naprawić czy nie bardzo)
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
-

CHLASTA92 - Badacz tematu
CHLASTA92, jak koledzy piszą najprawdopodobniej manetki, choć łatwiej byłoby napisać na pewno gdybyś jednak określił co to dla ciebie pierwszy bieg, czasówka?
A manetki zależy, jak jesteś spryciarz to można rozebrać i naprawić styki.
A wątpliwość jest taka że na czasówce manetki przewodzą najmniej prądu i najrzadziej się styki czasówki wypalają. więc może styki we wtyczkach nie kontaktują.
A manetki zależy, jak jesteś spryciarz to można rozebrać i naprawić styki.
A wątpliwość jest taka że na czasówce manetki przewodzą najmniej prądu i najrzadziej się styki czasówki wypalają. więc może styki we wtyczkach nie kontaktują.
- pablomed
- Members
• Strona 1 z 1