Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Brak napiecia idącego do radia.
Witam, czasami spotyka mnie taki problem po odpaleniu auta nie działa moje radio samochodowe. Problem widze znika dopiero gdy go zgasze i odpale na nowo. Czy ktoś ma pojęcie gdzie nie dochodzi prąd 

-

KEFRZYSKI - Badacz tematu
Sprawdź czy na pewno tak jest dopiero jak jeszcze raz odpalisz. Jak masz odpalone to poruszaj kluczykiem, dociśnij go. Jeśli zacznie działać to masz do wymiany kostkę stacyjki, bardzo częsty problem w mk3.
-

Autoteliczna - Czytacz
No wlasnie wczoraj miałem ponowna taka sytuacje i na szybko zgasiłem auto przekrecilem kluczyk az zgasną tradycyjnie kontrolki abs i jaśków odpaliłem i niestety radio dalej nie gralo
dopiero zaczęło grać gdy wróciłem po jakiś 20 minutach do auta. Oczywiste u mnie radio gra tylko z kluczykem w stacyjce.
dopiero zaczęło grać gdy wróciłem po jakiś 20 minutach do auta. Oczywiste u mnie radio gra tylko z kluczykem w stacyjce.-

-

łukasz1983 - Members
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.6 ABU 1.8 Z18XE
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Nie gaś auta, tylko poruszaj kluczykiem jak auto jest odpalone. Dociśnij go itp. Jeśli Ci zacznie grać tzn, że masz do wymiany kostkę.
-

Autoteliczna - Czytacz
KEFRZYSKI, Oprócz radia masz jakieś problemy z prądem?
Jak nie to kostka stacyjki odpada.
Według mnie to nie jej wina,bo miałbyś inne problemy,a szczególnie z odpaleniem.
Jak nie to kostka stacyjki odpada.
Według mnie to nie jej wina,bo miałbyś inne problemy,a szczególnie z odpaleniem.
-

łukasz1983 - Members
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.6 ABU 1.8 Z18XE
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
No właśnie wszystko tak działa poprawnie, no prucz tego że mój fotel nie grzeje bo cos jest z mata i nie podswietla się przełącznik od świateł prubowalem go naprawić ale nic z tego nie wyszło
wcześniej jak w niego stukłem to zaczął się świecić obecnie dupa
nie wiem która zaróweczka za to odpowiada.
wcześniej jak w niego stukłem to zaczął się świecić obecnie dupa
nie wiem która zaróweczka za to odpowiada.-

• Strona 1 z 1