Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Brak minusa
Witam wszystkich na forum mam problem z minusem który idzie na radio nie działa w ogóle jak dam minus z zapalniczki na krótko jest ok ale co się stało z minusem oryginalnie od radia przecież to jest gruby kabel gdzie on idzie
- Damik
- Czytacz
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
to fakt ,zaszla tu mala pomylka ,a to ze wzgledu na to iz ja u siebie mam kabelek czarnyZico63 napisał(a):Kolega Swatu raczy lekko żartować: minus czyli masa to w VW zawsze kolor brązowy
sorry za pomylke.
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
wszystkie przewody masowe w golfie masz koloru brązowego
a co do masy od radia to lepiej nie zawracaj sobie nim głowy bo wiązka od radia jest dość sprytnie schowana ja jak zakładałem DSP to myślałem że szlak mnie trafi jak przeciągałem te kable '
tak że lepiej podłącz się pod jakiś inny przewód albo pociągnij sobie masą nową z takiego "jeżyka" który jest na słupku nad nogami kierowcy
a co do masy od radia to lepiej nie zawracaj sobie nim głowy bo wiązka od radia jest dość sprytnie schowana ja jak zakładałem DSP to myślałem że szlak mnie trafi jak przeciągałem te kable '
tak że lepiej podłącz się pod jakiś inny przewód albo pociągnij sobie masą nową z takiego "jeżyka" który jest na słupku nad nogami kierowcy
-

marcinkoz2910 - Members
• Strona 1 z 1