Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
brak iskry
witam wszystkich mam problem z moim golfem nie mam iskry od cewki do cewki prad dochodzi taki jak powinien a od cewki brak wymienilem cewke i nadal nic czy moze ktos pomoc ? z gory dziekuje za informacje pozdrawiam
- rafalxyx
- Berbeć
silnik 1,6 benzyna i gaz a chodzilomi ze do cewki prad jest prawidlowy a od cewki nie ma juz iskry i wymienilemcewkei nadal nic niemaiskry mam tez pytanie czy jakis przekaznik jest za toodpowiedzialny ?bobezpieczniki sa dobre sprawdzalem pozdrawiam i dziekuje za odpowiedznisko napisał(a):jaki silnik? co rozumiesz pod stwierdzeniem "od cewki do cewki"?
- rafalxyx
- Berbeć
rafalxyx, kod silnika jest potrzebny inaczej dostajesz tylko porady ogólne. 1.6 może być na wtrysku jedno lub wielopunktowym o mocy 75 lub 100 koni, w sumie 6 typów silników. Podaj przynajmniej moc i typ wtrysku
- pablomed
- Members
75 kw czyli 100 koni wielopunktowy wtryskpablomed napisał(a):rafalxyx, kod silnika jest potrzebny inaczej dostajesz tylko porady ogólne. 1.6 może być na wtrysku jedno lub wielopunktowym o mocy 75 lub 100 koni, w sumie 6 typów silników. Podaj przynajmniej moc i typ wtrysku
- rafalxyx
- Berbeć
• Strona 1 z 1