Aparat zapłonowy

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

Aparat zapłonowy

Postprzez dawid18941 » 29 sty 2016, o 22:03

Witam, Czy mógłby mi ktoś powiedzieć do czego służy ten wtyk zaznaczony na zdjęciu? ? Mam go cały czas nie podłączonego.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
dawid18941
Czytacz
 
Posty: 51
Dołączył(a): 29 maja 2014, o 20:12
Lokalizacja: Warmia mazury
Rocznik: 1996
Silnik: 1.6 AEE
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 5-drzwiowe

Aparat zapłonowy

 

Re: Aparat zapłonowy

Postprzez pablomed » 31 sty 2016, o 09:08

Jeśli kopułka ma osłonę metalową jak w oryginale to ta osłona ma kabelek masowy i po to jest. Przeciwzakłóceniowo działa.
pablomed
Members
 
Posty: 5992
Dołączył(a): 3 sie 2008, o 18:01
Lokalizacja: małopolskie

Re: Aparat zapłonowy

Postprzez dawid18941 » 1 lut 2016, o 19:15

Dzięki za info. Czyli u mnie moze zostać tak jak jest, czyli nie podłączone?
dawid18941
Czytacz
 
Posty: 51
Dołączył(a): 29 maja 2014, o 20:12
Lokalizacja: Warmia mazury
Rocznik: 1996
Silnik: 1.6 AEE
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 5-drzwiowe





Powrót do Elektryka

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 8 gości