aparat zapłonowy golf 3 vr6 spory problem

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

aparat zapłonowy golf 3 vr6 spory problem

Postprzez kosa-seba » 1 wrz 2014, o 22:17

Koledzy mam do was pytanie poszukuje takiego aparatu http://www.ebay.pl/itm/Zundverteiler-VW ... 580&_uhb=1 moj dzis poprostu powiedzial ze ma dosyc ratowac nie ma zbytnio szans (patrzac na wojka google to nawet czesci sa nie dostepne :( ) ma moze ktos jakis pomysl gdzie go znalez badz ma moze ktos na zbyciu chetnie odkupie.
kosa-seba
Czytacz
 
Posty: 42
Dołączył(a): 9 sie 2014, o 20:31
Lokalizacja: lbn

aparat zapłonowy golf 3 vr6 spory problem

 

Postprzez pako1612 » 1 wrz 2014, o 22:52

http://allegro.pl/aparat-zaplonowy-vw-s ... 56569.html niby aukcja zakonczona ale nie bylo ofert kupna wiec moze warto zadzwonic i zapytac moze ma ;)http://olx.pl/oferta/vr6-2-8-aparat-gol ... bf2b1b97a6 drugi.
pako1612
Czytacz
 
Posty: 62
Dołączył(a): 6 lip 2014, o 14:50
Lokalizacja: Olkusz
Rocznik: 1994
Silnik: 2.0 2E
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez pablomed » 2 wrz 2014, o 14:46

Nie da się urattować? Co mu się stało.
pablomed
Members
 
Posty: 5992
Dołączył(a): 3 sie 2008, o 18:01
Lokalizacja: małopolskie

Postprzez kosa-seba » 2 wrz 2014, o 20:44

[quote="pablomed"][/quote] kable od czujnika zaplataly sie miedzy ten plastikowy wystans,a podczas proby demontazu pekl mi plastikowy klocek nie wiem jak nazwac. A po doklaniejszych ogledzinach pseldo elektryk cos pomodzil z czujnikiem.
kosa-seba
Czytacz
 
Posty: 42
Dołączył(a): 9 sie 2014, o 20:31
Lokalizacja: lbn

Postprzez pablomed » 2 wrz 2014, o 23:04

nie miałem w rękach aparatu od Vr-a ale być może nadałyby się jakieś części od innego z 1.4 czy 1.6
pablomed
Members
 
Posty: 5992
Dołączył(a): 3 sie 2008, o 18:01
Lokalizacja: małopolskie

Postprzez kosa-seba » 3 wrz 2014, o 07:22

Nie mam pojecia czy by pasowaly ze swojego doswiadczeni juz wiem czesci standardowe to identyczny golf 3 reszta trzeba kombinowac :-) [quote][/quote]
kosa-seba
Czytacz
 
Posty: 42
Dołączył(a): 9 sie 2014, o 20:31
Lokalizacja: lbn

Postprzez miras200888 » 3 wrz 2014, o 09:29

Aparat w vr jest wiekszy niz w 4cyl
Avatar użytkownika
miras200888
Badacz tematu
 
Posty: 331
Dołączył(a): 16 sty 2010, o 19:48
Lokalizacja: Jelenia Góra


- - -



Powrót do Elektryka

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości