Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Akumulator
Witam.Co myślicie o takim aku do passata 1,9 tdi 110 koni.http://moto.allegro.pl/akumulatory-bosc ... 96241.html
- arek7812
- Czytacz
BOSCH - płacisz praktycznie za markę... A co jak będziesz musiał go reklamować? - będziesz odsyłał do sprzedawcy?
Moim zdaniem lepiej zakupić w jakimś pobliskim sklepie motoryzacyjnym, wtedy w każdej chwili możesz go zareklamować.
Poleca Centrę - na 3-4 lata starcza.
Moim zdaniem lepiej zakupić w jakimś pobliskim sklepie motoryzacyjnym, wtedy w każdej chwili możesz go zareklamować.
Poleca Centrę - na 3-4 lata starcza.
-

prezesik - Members
aq
Ja kuoiłem babci kiedyś bosha do suzuki, po roku padł - reklamacja i wymiana na nowy. Po kolejnym roku padł - reklamacja (nie uznana). Kupiłem centre i 5 rok smiga bez nic nawet w najwiękze mrozy (ponad to z 4 razy dostał po dupie bo babacia swiatła zostawiła i sie wyładował na amen - a dalej smiga)
Do golfika sobie tez kupiłem centre z tym ze futurke 72Ah chyba i jak na razie sprawuje się extra(3 jego zima teraz albo 4)
Do golfika sobie tez kupiłem centre z tym ze futurke 72Ah chyba i jak na razie sprawuje się extra(3 jego zima teraz albo 4)
din
)))
)))- din
- Badacz tematu
• Strona 1 z 1