mam pytanie od 2 dni zapaliła mi się kontrolka ABSu miałem podobny przypadek 2 miesiace temu to tak zwany "pedał" hamulca drżał jakby włączał sie ABS i tego powodem był czujnik. wymienilem i własnie niedawno to sie zrobilo. Czy moze to byc błąd jakiś który mozna wykasować przez program VAGA?Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
ABS
Witam Golfiarze
mam pytanie od 2 dni zapaliła mi się kontrolka ABSu miałem podobny przypadek 2 miesiace temu to tak zwany "pedał" hamulca drżał jakby włączał sie ABS i tego powodem był czujnik. wymienilem i własnie niedawno to sie zrobilo. Czy moze to byc błąd jakiś który mozna wykasować przez program VAGA?
mam pytanie od 2 dni zapaliła mi się kontrolka ABSu miałem podobny przypadek 2 miesiace temu to tak zwany "pedał" hamulca drżał jakby włączał sie ABS i tego powodem był czujnik. wymienilem i własnie niedawno to sie zrobilo. Czy moze to byc błąd jakiś który mozna wykasować przez program VAGA?- vega25
- Czytacz
Kasować można ale to niema wpływu na działanie ABS. Takie zachowanie jak opisałeś nie jest raczej spowodowane uszkodzonym czujnikiem. Opisz kiedy drży na postoju czy w czasie jazdy, i podepnij vag nie w celu kasowania tylko w celu poszukiwania usterki
- pablomed
- Members
• Strona 1 z 1