Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
co to za silnik!!
mam takie pytanie-posiadam vw golfa 3 z 1994r silnik 1,6 GL z oznaczeniem ABE F804 przy doborze czesci mam problem ponieważ nikt nie zna tego oznaczenia czy ktos może mi to wyjasnić 

- wehrstein
- Berbeć
-

Aro - VIP
- Rocznik: 2000
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
jakiej tabliczce?? zrob fotke jesli mozesz... wiesz cos musiales zle odczytac zwyczajnie bo skoro tego silnika nie ma na wykazie calej gamy silnikow to nie moze byc takiego silnika chyba ze hitler zrobil prototyp
hehe oczywiscie sobie zartuje ale cos kolego musi byc namieszane pokaz fote jesli mozesz
hehe oczywiscie sobie zartuje ale cos kolego musi byc namieszane pokaz fote jesli mozesz-

Imper - Members
wehrstein, pewnie patrzysz na tabliczke która jest obok otwarcia maski (obok lampy prawej) ale to nie oznaczenie silnika
ja też tam mam ABE ,ale to chyba oznaczenie nadwozia albo czegoś ,ale nie silnika
Oznaczenie silnika masz albo w bagażniku na najklejce albo w książce serwisowej jeżeli takową posiadasz. Pózniej dam fotki.
DODATEK
o prosze
ty patrzysz na takie coś przy lampie
a w rzeczywistości musisz spojrzeć na taką kartke i to jest oznaczenie silnika
możesz ją znaleść w bagażniku gdzieś na podłodze lub ew. w takiej książce jeśli masz

ja też tam mam ABE ,ale to chyba oznaczenie nadwozia albo czegoś ,ale nie silnika
Oznaczenie silnika masz albo w bagażniku na najklejce albo w książce serwisowej jeżeli takową posiadasz. Pózniej dam fotki.
DODATEK
o prosze
ty patrzysz na takie coś przy lampie
a w rzeczywistości musisz spojrzeć na taką kartke i to jest oznaczenie silnika
możesz ją znaleść w bagażniku gdzieś na podłodze lub ew. w takiej książce jeśli masz

Ostatnio edytowano 6 kwi 2008, o 16:08 przez Aro, łącznie edytowano 1 raz
-

Aro - VIP
- Rocznik: 2000
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Witam
U mnie problem tkwi w tym iz nie mam zadnej naklejki w bagazniku nie mam ksiazki serwisowej a na silniku nie moge nic znalezc.mam golfa III 1.6 rok 93.Jesli ktos moze cos mi doradzic z gory bede wdzieczny.
Pozdrawiam Marek
U mnie problem tkwi w tym iz nie mam zadnej naklejki w bagazniku nie mam ksiazki serwisowej a na silniku nie moge nic znalezc.mam golfa III 1.6 rok 93.Jesli ktos moze cos mi doradzic z gory bede wdzieczny.
Pozdrawiam Marek
- Stefan80
- Berbeć
Stefan80, ztego co podałeś to wynika że jest to silnik ABU tu masz tabelkie sam zerknij http://www.golf3.pl/topics28/dane-techn ... vt4532.htm 

-

marko1967 - Members
• Strona 1 z 1