Silnik: dwa zero AGG
Wysłany: 2011-03-01, 22:54 XX JAHRE
Witam, kupiłem dziś XX JAHRE i mam 8 głośników + Sub NOKIA, nie orientuję się zbyt wiele i stąd moje pytanie..
Niestety nie mam radia. Mam zamiar podlączyć zwykłe radio LG które gra od paru miesięcy w innym moim aucie i jest na gwarancji. Czy to będzie działać? Z kostkami i podpięciem myśle że sobie poradze ale czy efekt będzie taki sam jak w orginale czy dużo gorszy?
Ogólnie proszę o jakieś porady montażu, co jak gdzie
Podejrzewam że że by to dobrze wszystko działało musisz mieć radio z funkcją DSP np takie http://allegro.pl/nokia-d...1482886323.html które było montowane seryjnie z dodatkowym opisem DSP version. Ale dokładnie nie wiem
Silnik: dwa zero AGG
Wysłany: 2011-03-01, 23:41
No tak, orginalne radio GAMMA IV spoko 200zł i mam nowe.. Drogo ale może i by dało rade kupić, ale przecież będę mial tylko kasety.. A do tego trzeba było kupić i zamontować jakoś sensownie zmieniarkę.. Za dużo wydatków i roboty.
Silnik: 2E
Wysłany: 2012-02-01, 16:29
pod dsp można podlączyć każde radio, sam mam clariona dxz 378 i wszystko śmiga. Wystarczy przerobić kostkę, lub tak jak ja to zrobiłem wykonać odpowiednią przejściówkę.