Ma ktos z was w golfie moze takie radio? jak tak, to chcialbym wiedziec, czy na vw-owskiej instalacji macie problemy z akumulatorem? bo nie wiem dlaczego, ale na fabrycznej instalacji radio pobiera mi za duzo pradu i aku wytrzymuje tydzien czasu. Ma ktos moze pomysl jak to podlaczyc, zeby dzialalo? Aku mam nowke i ladowanie w aucie tez ok, bo jak jest radio odlaczone to nie ma problemu z aku. Wczesniej mialem to radio w dwoch innych autach i tego problemu nie bylo. Radio jest podlaczone pod zaplon. P.S. Jezeli wybralem zle miejsce na tego posta to przepraszam. Z gory dziekuje za odpowiedz.
Dokladnie tak mialem podlaczone. Teraz mam tak podlaczone, ze sam musze wlczyc radio i wylaczyc. Zobczymy, czy teraz mi rozladuje akumulator. P.S. Myslisz, ze w moim wczesniejszym podlaczeniu mogla tkwic przyczyna?
no wlasnie takie podlaczenie do stacyjki jest bardziej profesjonalne i bardziej mnie dziwi ze na nim ci rozladowalo....predzej wlasnie powinno ci rozladowac jak masz wszystko bezposrednio podlaczone pod aku ...no ale zobaczysz...
_________________ ***************************** VW GOLF MK3 by STINGER
No to ja juz nic nie wiem. Na razie mi caly czas aku kreci, wiec nic nie zmieniam. Jezeli cos sie zacznie dziac, tzn ze moze byc radio popsute? hmm.. mialem je w innych autach i zawsze bylo wsystko w porzadku:-/
e niesadze ze to od radia..poprostu autka roznie maja instalacje zrobiona a riadio w sumie podlacza sie zawsze tak samo i przez to roznie reaguje i moga wystapic problemy w podlaczeniu...ale ok poczekaj sprawdz co sie bedzie dzialo:)
_________________ ***************************** VW GOLF MK3 by STINGER
Prawdopodobnie znalezlem z kumplem przyczyne, a konkretnie chodzi o bezpiecznik w radiu. Mam w radiu dwa wejscia na bezpiecznik i prawdopodobnie nie trzeba bylo w ogole przerabiac instalacji, bo wystarczylo przelozyc bezpiecznik. Minely chyba z 4 dni i na razie jest wszystko ok, aku pali za kazdym razem. Poczekam i cos napisze pozniej.