Ja mam glosniki Blaupunkt
model BGx 693 HP o mocy 240 Watt z tylu moc sinusoidalna 55w a z przodu w drzwiach 220 moc sinusoidalna 50w radio wyciga 4x 50 i wcale nie siada soniacz CDX-GT616u i napierdala ze az milo i nie mam bagaznika zawalonego zaloz teraz jeszcze gaz wstaw tube i nie masz bagaznika szacun ^^ Za wszystko lacznie dalem ponad 700 w tym radio 400 wszystko nowka pozdrawiam
_________________ Na koniec zmiany, zimnej piany, mlodego ciala i zeby sie stara nie dowiedziala. 73
Witajcie.
Właśnie postanowiłem sobie kupić głosniki w tylną półke.Wiem że nie popełniam błędu bo głośniki przezemnie zamówione spełnią moje oczekiwania.
Głośniki o których mowa to:
Boschmann 6988N 550W TYŁ -
BOSS Audio BL6240 350W PRZEDNIE DZRWI - .
Pólke tylną postanowiłem zrobić samemu,po co psuć orginalną [może się jeszcze przydać]
Za cały zestaw zapłaciłem 229zł.
Jak skończe moją zabudowe bagażnika dam znać,wstawie pare fotek i podziele się wrażeniami z grania głośników.
Według Mnie za 200 zł idzie kupić coś fajnego by grało ok.
Witam u mnie w półce siedzą BLAUPUNKT GTx 693 mk II i mogę je polecić , nie trzeba żadnej skrzyni , bass głęboki bez przekłamań grają czysto i głośno , za tą cenę są super , pozdrawiam
Silnik: One Four ;) Pomógł: 10 razy Wiek: 26 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 698 Skąd: Katowice / Siedlce
Wysłany: 2008-08-16, 17:46
W tylna półkę tylko psujecie scene muzyczną ... Polecam w tylne boczki wersja 3 d, a w wersji 5 d w drzwi. A poza tym po co wam powyginana i pocięta połka?
moi znajomi koledzy mają skrzynię w Golfach i poza bólem głowy nie zauważam nic specjalnego . U mnie gra czysto i przyjemnie . W drzwiach mam dobre głośniki plus te głośniczki w półce (dziury już były nie psułem półki dla nich ) i jestem zadowolony naprawdę ! Nie mówię , że skrzynia to złe rozwiązanie bo super sprzęt też fajna sprawa ale jak ktoś nie chce gracić bagażnika to według mnie takie wyjście jest ok !
Silnik: 1.6 kat / 1.8 GL Pomógł: 1 raz Wiek: 30 Dołączył: 12 Kwi 2008 Posty: 138 Skąd: Gołańcz
Wysłany: 2008-08-17, 09:45
jak masz skynke to przecierz nie musisz sluchac na maxa,jak dobrze zestroisz sprzet to wcale nie musisz glosno sluchac a bas jest niski i gleboki czysta poezja ja jak kupilem golfa nie stety juz byly wyciete otwory i zoztaly tylko siatki,ale nie jestem zwolennikiem takich przerobek,dobry woofer i wzmak to podstawa ale kazdy lubi co innego
ale my się nie sprzeczamy co jest ładniejsze, tylko co lepiej gra, a to już jest dawno stwierdzone i każdy kto się zna na sprzęcie tak samo powie czasem jednak nie ma wyjścia, bo np nie ma miejsca w bagazniku, więc to tez jest jakieś wyjście, choć nie najlepsze