No więc docelowo napędem był Kenwood KAC 821 lub 721 (nie pamiętam) i nędzne Sony Xplod - było fatalnie.
Następnie ten sam Kenwood i Pioneer 6900IB - duuuużo lepiej, zaczęły grać, pojawił się bas, wysokie zaczęły przypominać wysokie, aczkolwiek miały tendencję do zakłucia w uszy.
Kolejna jednostka to Pioneer 9600MP - tu już było OK, całość była kontrolowalna i przyjemna w odbiorze.
Głośniki: świeże
Auto: MB Vito ze ścianą grodziową, drzwi przygotowane, midbasy w dystansach, tweetery w dolnej części słupka A
Płyty: Dire Straits, Anita Lipnicka, Kings of Leon, De Mono... Vivaldi (4 season)
chyba 602 jak tak to zapomnij w tym wariancie o jakości bo ten wzmak sie zupełnie nie nadaje do zasilania przodu slavwek.ie, ja słuchałem tego zestawu pod radiem alpine cda 9835r wzmak na przedzie sony XM 6020 i złego słowa nie powiem o tych głośnikach bo jak za takie pieniądze bija na głowę nie jeden droższy zestaw. Pod alpinka 3539 woofery zagrały porównywalnie jak te z DLS R6A.
Tweeter do najlepszych nie należy ale naprawdę da się wytrzymać .
slavwek.ie, ja słuchałem tego zestawu pod radiem alpine cda 9835r wzmak na przedzie sony XM 6020 i złego słowa nie powiem o tych głośnikach
Ja również nie mówiłem, że są złe..
Największe zastrzeżenia miałem przy jednostce Sony, bo słuchać tego naprawdę było ciężko..
Tak jak wcześniej pisałem te głosniki kosztowały 400zł i warte były tej ceny. Obecnie po obniżce są poważną konkurencją dla wszędzie wychwalanych DB 62.1 i innych w podobnym budżecie.
DJ_SM napisał/a:
Basior1997 napisał/a:
Carpower hpb-502
chyba 602 jak tak to zapomnij w tym wariancie o jakości bo ten wzmak sie zupełnie nie nadaje do zasilania przodu
502, czy 602 każdy z nich lepszy będzie niż końcówka mocy z radia.
Silnik: AAM -> AGG Pomógł: 27 razy Wiek: 22 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 2513 Skąd: Kutno
Wysłany: 2010-07-20, 22:37
elo
odkopuję temat. Zmieniło się coś na rynku może?:d potrzebuję zestawu na przód z i tego co widzę to hertz dsk 165 ma w tej chwili najlepszą ofertę. 80/160 W.
może mi ktoś coś jeszcze polecić dobrego na tą chwilę?