Silnik: zawsze za słaby... Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Dołączył: 25 Mar 2011 Posty: 114 Skąd: KrK
Wysłany: 2011-12-18, 19:17 CLARION ARX 5570r
W swoim Golfie posiadam takie wlasnie radio CLARION ARX 5570r, wiem ze nie jest to nic specjalnego ale obecnie nie potrzebuje nic lepszego, nowe bedzie w swoim czasie. Pisze gdyz mam pewnien problem, radio ma wejscie na zmieniarke i mam pytanie czy ktos z Was wie jak mozna "oszukac" radio i zamiast zmieniarki podpiac MP3/Ipoda itd.? Słyszalem ze sa jakies adaptery do tego ale z tego co widze to kosztuje wiecej niz to radio
_________________ VW Jest Bogiem, Predkosc nalogiem, Turbo zabawa a rozwaga podstawa...
Mój Tata ma takie coś w swoim A6. Chodzi to pod Audi Navi Plus. Kosztowało 350zł, ale teraz podpinasz pendrive czy wsadzasz kartę SD i gra, a nie trzeba się z płytami bawić. Dobre jest to, że w jednym folderze może być 99 utworów, a na płytę wejdzie może z 20