od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zakupem cb radia i mam kilka pytań z tym związanych mianowicie:
1)jakie radio kupić żeby cenowo nie było za drogie aktualnie mój budżet to 250zł?
2)jaka antena do tego?
3)czy tą antenę mogę założyć w miejsce oryginalnej tzn na błotniku w ta dziurę gdyż tej anteny mój golf już nie posiada?
Przecież nikt mu nie każe wydawać nie wiadomo ile na antenę. Zawsze może kupić używkę. Poza tym nigdzie nie doczytałem ile ma na antenę. Jest tylko napisana kwota przeznaczona na radio
no tak nie napisałem ile mam na antenę skoro już mam jakieś propozycje to bardzo dziękuje zostały rozwiane moje wątpliwości po następnej wypłacie jadę bo cb dziękuje za ponoc
Silnik: 1.9TDI 1Z Pomógł: 41 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 1068 Skąd: Bielsko-Biała / Katowice
Wysłany: 2012-01-19, 14:23
czaro napisał/a:
Antenę możesz zamocować gdzie tylko chcesz- to nie ma znaczenia. Pamiętaj tylko, że po zamontowaniu anteny należy ją "zgrać" z radyjkiem
Nie wprowadzaj ludzi w blad. Oczywiscie, ze miejsce montazu MA znaczenie i stroi sie antene do MIEJSCA montazu, a nie do radia.
Do autora. Doloz jeszcze 100wke do swojego zestawu antena+radio i bedziesz zadowolony. Inaczej bedziesz tylko przeklinal zestaw. Cos tam szumi, cos tam slychac, no jest "gitara"
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z ++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj! Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Zgadzam sie z prezesik25 mam Alana 87,Alana 100,Intek Fm-548sx i Suknera.To najgorszy jest Suker jest najgorszym radiem za kwote 200 zł.Polecam Alana 100,78 President i Unidena bo to wszystko na czesciach presidenta.
Polecam Alana 100,78 President i Unidena bo to wszystko na czesciach presidenta.
szło by sie kłócić że uniden to president.
http://www.youtube.com/watch?v=5GUbEM-F2Vc zobacz sobie ten filmik a szczególnie koncówke filmu, jest tak jak gość mówi ,,fora internetowe przescigają sie w mitach i opowiesciach o tych radiach ''
Silnik: 1.9TDI 1Z Pomógł: 41 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 1068 Skąd: Bielsko-Biała / Katowice
Wysłany: 2012-01-19, 21:52
mariusz325 napisał/a:
szło by sie kłócić że uniden to president.
http://www.youtube.com/watch?v=5GUbEM-F2Vc zobacz sobie ten filmik a szczególnie koncówke filmu, jest tak jak gość mówi ,,fora internetowe przescigają sie w mitach i opowiesciach o tych radiach ''
Ale co on porownuje... To tak jakby porownywac golfa 1 i golfa 5 i mowic ze to to samo
Uniden 520XL jest taki sam w srodku jak President Harry classic (czyli mk1 - pierwsza wersja tego radia).
Co w nim nie jest takiego samego jak w 520XL w srodku?
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z ++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj! Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0