Silnik: 1.8 90 KM + LPG Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Sie 2008 Posty: 111 Skąd: Kętrzyn / Gdańsk
Wysłany: 2010-05-27, 01:11 bose w golfie?
od jakiegos czasu chodzi mi po głowie taka myśl ale niewiem czy ktos tego probował i czy wogule jest to mozliwe?czy podpasowałoby do golfa przelozyc glosniczki bose np z audi?czy to zdałoby egzamin?jak jest ze srednica glosników czy wpasuja sie w otwory w golfie?
czy istnieje sens kompletowania takiego zestawu, poniewaz mam sub bose ale z nissana 350z i czy wspołgrałby z podstawowymi glosniczkami tez bose?calosc chcialbym podlaczyc pod radio alpine bo takowe posiadam
co sadzicie o tym?
Silnik: 1.8 90 KM + LPG Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Sie 2008 Posty: 111 Skąd: Kętrzyn / Gdańsk
Wysłany: 2010-05-27, 19:41
v1rooz napisał/a:
Moj kolega wyjal sobie glosniki bose z audicy ze szrotu i wstawil do swojego golfa 5d i gra pieknie
.
a czy pasowaly w orginalne miejsca czy trzeba bylo cos przerabiac lub dawac dystanse?same glosniki czy sub i wzmak tez dawal?pod jakie radyjko podpinał to wszystko?czy jest jakas roznica w zlaczkach czy cos?jak mozesz napisz wiecej o tym
z gory dzieki
Wysłany: 2010-05-27, 22:17
[quote="Basior1997"]pany czy jest ses dawania bosse który kosztuje tyle co dobre granie z subem mocnym??
chyba ze ktos ma wtyki to sory [/
ale ja nie mowie o nowym bose ze sklepu tylko wyjac uzywki, liczy sie tez firma, z reszta mam sub i chcialbym reszte skompletowac, zawsze to lepiej brzwi jak masz w golfie bose a nie ktorys z rzedu golf z glosnikami ala boschmann z aledrogo:D a tak powaznie po co isc na latwizne jak mozna sobie pokombinowac w tym temacie, nie chodzi mi zeby nap.... az klapa ma odpadac tylko o jakosc
mówimy o jakości??
to bosse nie pasuje do tego
i nie maiałem na myśli głosników boschman tylko np dls morel dego
rf i takie inne
proponuje odsłuchac pare innych sprzetów zanim kupisz bosse
_________________ Jak sie bawic to sie bawic 1.8 wyj..... VR6 wstawic