Napisałem "chyba" gdyż sam go nie wymieniałem. Korek spustowy faktycznie służy do spuszczania oleu. Ale wydaje mi się że jest na odudowie 2gi korek pod którym uzupełniamy olej - przepraszam za błąd jeśli się mylę
jedź na warsztat niech sprawdzą. nawet zeby wymienic olej w skrzyni - robota to max 20zł + koszt oleju...
korka palcem nie odkrecisz ale imbusem 17mm tak.- korek wpustowy znajduje sie z tyłu skrzyni obokl dekielka VW. dojescie od strony nadkola lewa strona.
Silnik: 2e plus,bmw Pomógł: 18 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Paź 2007 Posty: 709 Skąd: malbork
Wysłany: 2010-02-22, 21:44
SotoM napisał/a:
jedź na warsztat niech sprawdzą. nawet zeby wymienic olej w skrzyni - robota to max 20zł + koszt oleju...
korka palcem nie odkrecisz ale imbusem 17mm tak.- korek wpustowy znajduje sie z tyłu skrzyni obokl dekielka VW. dojescie od strony nadkola lewa strona.
i po co tyle zachodu jak moze czujnikiem wlac?i tez bedzie git
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum