Zamierzam wymienić silniczek tylnej wycieraczki, bo już wytarły się blaszki przewodzące w środku mechanizmu i wycieraczka często staje na połowie szyby.
Myślę zakupić używany oryginał za ok. 50zeta, natomiast są nowe zamienniki na allegro za 100zł.
Czy ktoś zakupił i używa zamiennika? Jakie wrażenia, silniczek daje radę, nie zamula, jak z żywotnością?
_________________ REGULAMIN FORUM
Potrzebny nr części z ETKA? - PW ( podać rocznik i model silnika ) - w wolnej chwili pomogę
Zamierzam wymienić silniczek tylnej wycieraczki, bo już wytarły się blaszki przewodzące w środku mechanizmu i wycieraczka często staje na połowie szyby.
Myślę zakupić używany oryginał za ok. 50zeta, natomiast są nowe zamienniki na allegro za 100zł.
Czy ktoś zakupił i używa zamiennika? Jakie wrażenia, silniczek daje radę, nie zamula, jak z żywotnością?
Ja to powiem Ci tak ile razy uzywasz tylnej wycieraczki ? myśle ze rzadko no chyba ze razem z przednimi .
Moim zdaniem bardziej opłaca sie kupic uzywkę i ona pojezdzi dluzej niz ten zamiennik no i jest tanszy
Jak bedziesz kupował uzywke to kup z gwarancją na rozruch i zobaczysz jak bedzie chodzić