Widziałem już kilka golfów które miały na masce coś w rodzaju plastikowej nakładki, a dokładniej obejmowała ona część przednią. Wie ktoś może co to jest i jak to znaleźć.
przydało by mi się to ponieważ moja maska już nieźle gnije a jak na razie względy finansowe nie pozwalają mi na zakup nowej maski i jej polakierowanie więc myślałem że zakonserwuje starą i założę właśnie w.w. "nakładkę"
bardzo proszę o pomoc.
A dlaczego lipa? Plastik jakbyś zamontował? Przykleił? I co wtedy? Jak potem go ściągniesz nie uszkadzając lakieru? A tak masz skórzaną brę i nie trzeba jej kleić ani jakoś specjalnie montować. Zakładasz i jeździsz.
np do tego by kamulce i kamyczki tudzież inne dary ziemskie i pozaziemskie nie robiły odprysków na masce
A w lecie przeciw muchom i innym owadom , które tak lubią się rozbijać na przedniej części naszego wozidła. No i jeszcze jedno - bra super się prezentuje.
Silnik: 1.6 75KM ABU Pomógł: 7 razy Dołączył: 23 Lip 2008 Posty: 436 Skąd: no czesc
Wysłany: 2009-02-18, 09:53
Stealth napisał/a:
bra super się prezentuje. :->
Co do tego to mam watpliwosci.
Pierwszy raz to widze, i generalnie sadzilem, ze to kolejny "calibra tóning" ale widze, ze ma to nawet i praktyczne zastosowanie. Co nie zmienia faktu, ze fajnie to nie wyglada.