Czesć problem polega na tym że kupiłem klape założyłem w miejsce starej i okazuje się że dół nie dochodzi gdzie szukać przyczyny auto było bite z tyłu ale stara klapa dolegała a ta nie chce pomóżcie
zgadzam sie z kolega sprawdz kiedy łapie zamek bolec.
A najlepiej odkrec calkiem bolec (zaznacz sobie kreda jego polozenie najpierw) i zamknij klape i zobacz czy dochodzi ladnie bez bolca :d (mozesz tez wykrecic zamek w klapie) jak bedzie dobre to wtedy muisz cofnac bolec x)
to ona ci odstaje czy wchodzi za głęboko? (dotyka czegoś) jak pamiętam to tam na zawiasach niema jakiejś specjalnie dużej regulacji. zrób jakieś foto może?
odstaje zrobie foto i wieczorkiem postaram sie wrzucic ale wydaje mi sie ze golfik byl z tylu bity i tak mu zostalo a ta klapa jest igla nie wiem czy blacharz mi ją nagnie
Silnik: 1.6 ABU Pomógł: 104 razy Wiek: 28 Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4853 Skąd: TKN Końskie
Wysłany: 2010-03-26, 10:06
Vektor1985 napisał/a:
wydaje mi sie ze golfik byl z tylu bity i tak mu zostalo a ta klapa jest igla nie wiem czy blacharz mi ją nagnie
skoro był z tylu bity to juz sam tył był naciagany pod kalpe i teraz na nowej klapie sa róznice i nic nie pasuje .Najlepszym wyjsciem chyba bedzie dopasowanie reszty do klapy .