logo

Golf 3 Klub Polska
Forum miłośników VW Golf 3

Poprzedni temat «» Następny temat
Blenda - przykry problem
Autor Wiadomość
Majkel86 

Silnik: 1.9 TDI
Wysłany: 2009-03-25, 06:30   

czarnushek napisał/a:
wiecie co to już nie chodzi o to ale wolę rozwalić sam przyklejoną w razie potrzeby niż co chwile płacić bo komuś innemu płacić się nie chce! to po prostu skandal.. a według mnie te blendy są tez dziwnie zrobione... wystarczy puknąć troszkę mocniej i same wyskakują z zatrzasków! :/

Zgadzam się z Toba, bardzo dziwnie są zrobione, ja ostatnio zgubiłem jedną i zastanawialem się jak ja przymocowac, ale teraz juz z grubsza wiem i w sobote bede mocował.

czarnushek 
VW LoVWer ;)

Silnik: 1.4
Wysłany: 2009-04-16, 23:31   

chce podzielić się z wami moją nową przezajebi...ie... wkur....ną opinią.... a więc jakies 3 tyg temu kupiłem nową blendę... założyłęm i co...? dziś w nocy ją STRACIŁEM!!!!!!!!! a specjalnie zawsze jak zostawiam auto sprawdzam czy jest... wieczoem była.. rano ide do auta... a po blendzie ani śladu.. mam dośc... je.b.....e złodziejstwo.... takie rzeczy to tylko w polsce!!!

Mój były Golfik ... :)
http://www.golf3.pl/topic...t5689.htm#40786

kruchy_ 
vaga ciężka

Silnik: 115KM
Wysłany: 2009-04-17, 10:12   

podejrzewam, że na najbliższym szrocie albo giełdzie by się znalazła

dobrze cię rozumiem, bo ja z kumplem notorycznie traciliśmy dekielki z felg bo jakaś ku :cenzura: wa na wino nie miała. najlepsze jest to, że jesteś kompletnie bezradny, bo to nie jest czyn szkodliwy społecznie i choćbyś go za rękę złapał, to cię wyśmieje i tyle :-/

czarnushek 
VW LoVWer ;)

Silnik: 1.4
Wysłany: 2009-04-18, 15:02   

Tak? :/ to nie jest czyn społeczny.. i jakbym złapał za rękę i na miśki zaprowadził.. to nic by mu nie zrobili? :/ a ja chciałem się już przyczaić w nocy w aucie ojca... i najpierw połamać ręce a potem na policje...

Mój były Golfik ... :)
http://www.golf3.pl/topic...t5689.htm#40786

kruchy_ 
vaga ciężka

Silnik: 115KM
Wysłany: 2009-04-18, 21:23   

czarnushek napisał/a:
a ja chciałem się już przyczaić w nocy w aucie ojca

to tylko się narazisz na problemy i ewentualny odwet złodzieja (o ile to nie jakiś gówniarz), a tamtego zaraz wypuszczą i sąd to umoży :-/ trzeba uważać i zabezpieczyć autko

Advertisement Reklama

Skad:...

Odpowiedz do tematu