Siema, na 4um był jeden golf na 17 stkach i podobno weszly bez problemu. Znajde po południu to podeśle Ci link. A jeśli chcesz zmienić rozstaw to masz dwa wyjścia. Zmienić piasty na 5x112 albo kupic jakieś adaptery. Coś mi się obiło o uszy że są jakieś takie cuda. Poczekaj jednak na wypowiedź innych. PozdraVWiam
Silnik: 1.6 ABU + LPG Pomógł: 20 razy Wiek: 21 Dołączył: 14 Sie 2009 Posty: 697 Skąd: TKI | Kielce
Wysłany: 2010-06-30, 08:14
18 chyba nie wejdą przynajmniej ja nigdy golfa 3 na 18 nie widziałem kup 17 taki na nich też golf super wygląda jednak przy takiej różnicy felg i z silnikiem 1.4 zapomnij o wyprzedzaniu kumpel miał 225/45/17 i nic mu nie tarło
GranuL, zastanów sie dobrze do 1.4 chcesz 18 dać
18-stka jest za dużo dziwnie będzie wyglądał małe tarcze kolo duże, a z tyłu to juz w ogóle
A co do zmiany rozstawu śrub to poszukaj adapterów
Panowie przyjechał dziś mój ziomal do mnie i pokazał mi piękne alusy u siebie w golfie.
Oryginalne zawieszenie felga 17" /40/215 i jeszcze siedzieliśmy na nim i nic mu nie było nic nie tarło jezdzi i szybko i wolno i nie ma problemów. Także jednak 17" będzie najlepiej chyba
Silnik: AAM -> AGG Pomógł: 27 razy Wiek: 22 Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 2513 Skąd: Kutno
Wysłany: 2010-07-01, 07:02
GranuL napisał/a:
Panowie przyjechał dziś mój ziomal do mnie i pokazał mi piękne alusy u siebie w golfie.
Oryginalne zawieszenie felga 17" /40/215 i jeszcze siedzieliśmy na nim i nic mu nie było nic nie tarło jezdzi i szybko i wolno i nie ma problemów. Także jednak 17" będzie najlepiej chyba