Wysłany: 2011-12-17, 10:42 zderzaki z plastiku na zamówienie
witam wszystkich chciałbym sie Was spytać czy nie znacie jakiejś firmy która może zrobić zderzak tylni i przedni z projektu? poprostu na zamówienie ale z plastiku? bo kupiłem zderzak tylni z laminatu ale widze że za długo ten zderzak nie wytrzyma dlatego chciałbym zrobić zderzaki z plastiku przepaszam bardzo jeśli już był taki temat ale jakoś nie widziałem takiego Pozdrawiam
Silnik: 1.8 /ADZ + LPG Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 26 Mar 2011 Posty: 398 Skąd: śląsk
Wysłany: 2011-12-17, 16:21
słabo to widze żeby ktoś podjął się wykonania formy pod zderzak dla sprzedania 1 sztuki . Jeśli juz znalazłbyś kogos takiego to przestraszyłby Cię koszt takowego zamówienia. Taki laminatowy jak masz w łatwy sposób można podreperować a przy okazji wzmocnić , po zabiegach napewno bedzie jakosciowo lepszy od zakupionego pierwowzoru. Odszukać firmę która zrobi Ci zderzak to nie problem, schody się zaczną jak sprawa oprze się o finanse. No ale kto bogatemu zabroni
tak na szybko znalazłem na innych forach kilka adresów gdzie ponoć podejmują sie takich zadań
domyślam sie że to by było drogie zrobienie takich zderzaków ale chciałbym sie dowiedzieć ile takie coś by kosztowało jeśłi będzie to rzeczywiście bardzo drogie to dam sobie spokój z takimi zderzakami z plastiku dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam
wrestler, zderzak pod indywidualny projekt to więcej niż wart twój mk3 chyba ze zrobi ci to rzemieślnik w garażu z jakiegoś laminatu, ale wiadomo jak to będzie wyglądało
najlepiej dać ori jako bazę i coś tam z nim wymodzić, zaspawać kierunki, wloty itp