Wysłany: 2011-12-07, 00:50 Ile kosztuje wstawienie LPG ?
Witam, mam taki problem . Jestem z 3miasta i nie wiem gdzie moge zrobic tanio mojego nowo nabytego golfika 3 cabrio nie znam sie wogole na tych autach i malo wogole o autach. Jezdzenie od mechanika do mechanika jest dosc meczoce i wypytanie kto zrobie to za ile itd.
Ma ktos kogos sprawdzonego od wstawiania taniego lpg?
Druga sprawa to musze wymienic tulejke, naprawic zamek w bagazniku i duzo roznych bajerow. Jest ktos moze kto moglby dac namiar na kogos zaufanego? badz moze sama taka osoba jest tu? dzieki za pomoc moje gg-1106781
osobiscie chyba bym sie nie porywal na zakladanie gazu czy jest sens za ile ci sie to zwroci?? chyba ze kupisz z zalozonym. moge dac ci namiar w moim wojewodztwie kolo torunia ogolnie gosc zaklada gaz za smiechowa kase ale jest bez papierow dwom moim kumplom zakladal i instalka dziala wysmienicie ale mowie trza uwazac na policajow bo normalnie instalka chyba z 1,5 do golfow
_________________ JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
LPG II generacji wystarczy tlyko niech ci zaloza ze sterownikiem ze odpalasz na benzynie i po przekroczeniu pewnego zakresu obrotow silnika sam sie przelaczy na gaz a i niech wlew gazu zrobia ci przy wlewie paliwa a nie w dziura w zderzaku - ja mam schowany kolo wlewu paliwa i nic nie widac
Golfik1986 napisał/a:
osobiscie chyba bym sie nie porywal na zakladanie gazu czy jest sens za ile ci sie to zwroci
jak klega duzo jezdzi (do pracy) i nie ma innej mozliwosci dojazdu niz tylko samochod to jest sens zakladac
Tak jak przedmówcy piszą ja też proponuję przeliczyć sobie czy Ci się to opłaca i ile będziesz tym autkiem jeździł? Czy to Ci sie zwróci. Najlepiej chyba kupowac już z gazem.
Podstawowa instalacja najtańsza około 1400 i tak odpowiednio coraz wyżej, najdrożej wyjdzie Ci sekwencja ale tak jak pisali wszyscy przemyśl sprawę.