LukTychy, Dlaczego mowisz smutno sie skonczylo pewnie nowy wlascicel bedzie tak samo dbac o to auto jak poprzednik ktory wladowal w niego nie tyle kasy co serca
_________________ Jeden z powodów dla których nie pije jest taki że lubie wiedzieć kiedy dobrze sie bawie.
Mam takie pytanie apropos germana. Jakie największe felgi można wstawić bez poszerzania nadkoli? Nie mam na razie na to funduszy, a chcę by auto jakoś chociaz w tej chwili wyglądało, bo na 175 R13 ze stlowymi VW Golf CL to wygląda to kijowo.
Silnik: 2.0 GTI 2E Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 28 Lis 2011 Posty: 35 Skąd: Lublin
Wysłany: 2012-02-06, 17:02
W1kt00r napisał/a:
Mam takie pytanie apropos germana. Jakie największe felgi można wstawić bez poszerzania nadkoli? Nie mam na razie na to funduszy, a chcę by auto jakoś chociaz w tej chwili wyglądało, bo na 175 R13 ze stlowymi VW Golf CL to wygląda to kijowo.
205/45 R17 wchodzi ale przy jakimkolwiek obniżeniu przy maksymalnym skręcie i na większych dołach przyciera