Witam, mianowicie mam problem, pewien pan zaparkował mi busem w tył mojego golfika, sprawe już zgłosiłem do pzu bo tam był ubezpieczony samochód sprawcy, teraz pytanie do speców ile moge dostać z ubezpieczalni, czy to będzie szkoda całkowita, a jak będzie to ile można dostać za takiego golfika, dodam że miał klilatyzacje, tempomat no i reszte elektryki
Mateusz_852, napewno dostaniesz szkoda calkowita i uznaja ze samochod do kasacji.Tak mial moj kumpel autobus mu w dupsko wjechal i seacik troche sie zgiol....To tez zalezy ktory masz rok samochodu....Sprawdza po eurotaxie ile jest wart twoj samochod to pewnie tyle dostaniesz......
Postaram sie im to udowodnić, mam fotki wnętrza zaraz po zdarzeniu, radio najprawdopodobniej ułamany zaczep od panelu(po uderzeniu, musze to sprawdzić dokładnie) w tel dostał wyświetlacz i może ucierpiala antena i cb w końcu klapa zgniotła kabel.
Może ktoś mi określi ile dostane za całkowitą szkode?? W końcu musze sie rozglądać za czymś młodszym.