tępaki niewiedzą że z środkowego pasa nie zjeżdża sie
powiedz na ktorym rondzie??
a szkoda calkowita tzn ze koszt naprawy wyzszy niz cena rynkowa samochodu jak auto rzeczoznawca ci wyceni na 1000zl a naprawa wyniesie 1100zl to juz masz calkowita
a szkoda calkowita tzn ze koszt naprawy wyzszy niz cena rynkowa samochodu jak auto rzeczoznawca ci wyceni na 1000zl a naprawa wyniesie 1100zl to juz masz calkowita
w warcie jest troche inaczej w 75% auto uszkodzone to juz kwalifikuje sie
jestem na bieżąco bo w ubiegłą sobotę facet pod wpływem wjechał mi w auto szkoda całkowita jest wtedy gdy różnica wartości samochodu przed wypadkiem i po wypadku jest niższa niż koszt naprawy
u mnie w golfie z 92 za wymianę zderzaka malowanie go i malowanie przedniego błotnika i drzwi mają zapłacić 1400 złotych i z tego co się orientowałem w warsztacie to spokojnie sie zmiesze w tej kwocie za naprawę
Rondo Wrocław bielany koło auchan 3 pasy ...
jesli skasuje mi ktos błotnik maske lampe ala mk4 halogeny zdeżak
maska błotnik do malowania ok to rozumiem że jak autko warte przed wypadkiem bło 3 tys a po jest 1500 szkoda 1400 to do naprawy a jak szkode wycenią na 1600 to szkoda całkowita?
co jesli przestawiona bedzie podurzyca? spawanie czy kasacja? ja auto dostaje czy kase dają i auta nie mam ?
_________________ Bóg kocha wariatów, tylu ich stworzył
załóżmy ze A to wartość Twojego auta przed wypadkiem czyli 3000 , złóżmy że B to wartość po wypadku czyli 1500 załóżmy że koszt naprawy nazwiemy C i wynosi 1600
szkoda całkowita jest wtedy gdy C jest większe od A-B , a jest bo 1600 jest większe od 1500, auto oczywiście ci zostawiają możesz nim jeździć , naprawić itp z tym ze dostajesz mniej kasy niż za naprawę auta. Można próbować naciągać w rożne strony te wartości ale niestety przy naszych starych autach o małej wartości to różnica paru stówek a rzeczoznawca też kosztuje